reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

OLIWKO

Życzę Ci tyle spokoju, ile tylko potrzebujesz,
tyle szaleństwa, aby życie nie wydawało się nudne,
tyle szczęścia, abyś nie oszalał z nadmiaru
i tyle smutku, aby równowaga zachowała się po wsze czasy,
zaś miłości ponad wszystko.
STO LATEK!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• 2609-1.jpg
    2609-1.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 15
reklama
Witajcie...:-)
My dziś śiwętujemy...Tzn. już wczoraj była część gości, ale na resztę czekamy jeszcze dzisiaj....:tak::tak::-)

Beauty mój tort to przy Twoim się chowa....Mistrzowstwo!!!!:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Ja niestety nie mogłam znaleźć barwników, ale miała kolorowe pisaki cukrowe....:tak::-) A poza tym to coś nie mogę fotek dodać przez Dodaj załączniki....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)szok::szok:

Anetko i Ann w imieniu Oli bardzo dziękuję za życzonka!!! :-D:tak:

Kochana Oliwko.... STO LAT,STO LAT!

U mnie też wszystko już gotowe...na przyjscie gości!
Zdecydowalismy się zrobić imienki męża tydzien wcześniej żeby mama się załapała!:-D
Poza tym zrobiłam 113 pierogów ruskich i zamroziłam na specjlne obiadu kiedy nie mam czasu nic kuchcić!:-)Jutro jeszcze tylko z trskawkami ...i moge spac spokojnie!:tak:
Ale tu ruch na forum,pomimo weekendu!

Ostatnia edycja:
Sto lat! Sto lat - wujek krzyczy. Ciocia wręcza kosz słodyczy, dziadek w nowej swej koszuli, babcia Cię do siebie tuli. Mama torcik dekoruje, tato wszystko to filmuje. Skąd to całe zamieszanie? Urodzinki masz kochanie.
Oliwko wszystkiego Naj

A to Nasza pieszczoszka,podejrzalam Ann i tez wrzucilam filmiki zeby sie pochwalic.

Picasa Web Albums - mika_20 - tydzien 7

Picasa Web Albums - mika_20 - Jessy

Oliwko wszystkiego najlepszego!!!!:-)

czarna smoczyca
ale mała jest śliczna :-)

a ja własnie jestem po obiadku , Seba odmówił obiadu i nic mi nie chce jeść :crazy:
niech te trójki mu w końcu wyjdą :shocked2:
jutro jedziemy na te hale do Leiden poszperac w rzeczach :-D

Niunia szerokiej drogi, moze zalapiecie sie na snieg :-)
Anna gratulacja udanego przedstawienia
Pauka nalepsze zyczonka dla Oliwci
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!

A ja tym czasem przerabiam proces zaplodnienia :-) i na zadanie musze napisac od czego zalezy plec dziecka :-D

Aniu a masz jakies pamiatki z twojej pierwszej roli??Tez bym to chciala zobaczyc:-D
niunia szerokiej drogi i postaraj sie troszke odpoczac,wykorzystaj jak najlepiej ten tydzien
olgunia milego szalenia jutro,daj si poniesc :-)

a my ogladamy sobie Piratow z Karaibow,Mala spac nie moze bo a to glodna i zanim zdarzy zasnac to siku a potem kupa i tak udalo jej sie jedynie 2 razy zdrzemnac po pol godzinki od 11 :szok::szok:ciekawe kiedy odleci??

reklama
Do góry