reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Barmanka - poduchy tez robilam, mojej malej jedna zostawilam tylko z polara byla i sie strasznie brzydka zrobila.
Kasiulek Twoj sutasz jest cudny
Dziewczyny robiace na drutach i szydelku zazdroszcze wam tego co tworzycie, ja jeszcze jakos tego nie probowalam-i peewnie ciezko by mi bylo sie zabrac :) :)

reklama
dziewczyny ale wy cudenka tworzycie:szok::tak::-)....piekne rzeczy na serio:)

ja robie ten swoj bieznik i robie i skonczyc nie moge:baffled::rofl2:...ale na razie dam sie z nim spokoj,bo dlubaniny przy nim pelno...
Jutro chyba zaczne cos nowego;-)...jak mi m schemat wydrukuje:nerd:

dobra, skonczylam:cool2:poszlo mi prawie dwa motki po 50g....myslalam ze wyjdzie wieksza....wiecej juz nie robie bo nie mam sily do tej serwetki.
myslalam ze efekt bedzie lepszy:dry:

Załączniki

• P7151162.jpg
    P7151162.jpg
    61,2 KB · Wyświetleń: 52
  • P7151165.jpg
    P7151165.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 43
Ewelcia, dlaczego zawiodlas sie efektem koncowym? mi sie podoba, ciekawe jest, choc widze ze duzo pierdzielenia sie z tym bylo, co?:sorry2: jakim szydelkiem to robilas, i jaki gruby kordonek?

Szydelko 1,25...a kordonek to nie wiem jakiej byl grubosci,ale cienki dosc.
Oj,pierdzielilam sie strasznie z tym...jednego tego duzego kwiatka robilam okolo 40min:shocked2::sorry2:...czasami dluzej...
Poprosze m zeby zeskanowal schemat to wam pokaze schemat...no chyba ze zaraz w necie znajde

Ja chyba gdzies widzialam ten schemat, albo podobny...tyle schematow juz przejzalam ze sie juz czlowiekowi muli.

A mi zlikwidowali sklep gdzie byly kordonki!:dry:nie dosyc ze teraz nie mam jak sprawdzic grubosci tego kordonka co mam w domu, to na dodatek nie znam innego sklepu gdzie bylyby kordonki. Malo tego - nigdzie Lugi kupic nie moge... nic tylko sie pochlastac:wściekła/y:

szukalam tego schematu i nie moge znalesc..

oooo to lipa z ta likwidavcja sklepu.
A Lugi u was w PL sklepie nie ma?

a ja mam problem,bo nie wiem co mam szydelkowac?:sorry2:
Kordonka w domu nie mam...mam tylko grubsza welne jak na czapke,koloru granatowego,mam jeszcze jakas zielona,biala,rozowa itp...najwiecej mam granatowej,bo duzy motej=k chyba 400g...i co ja moge z tego zrobic?
ech,szkoda ze nie mam coreczki:dry:

Ostatnia edycja:
Ewelcia sliczna ta serwetka
Barmanka - w ktorej czesci dublina miekszasz???, na blanchu jest taki sklep inspiring ideas moze tam znajdziesz, kolo mnie tez jest nowo otwarrty maja tam duzo roznych welen, kordonki, nici itp ale nie wiem czy ten, ktorego szukasz.

reklama
Kupiłam dziś Ługe!:-):-) ale mi sie kuffa cieszy ;-)

Ewelcia, a myślisz że w jakich sklepach szukałam? :sorry2: dziś rzutem na taśmę poszłam do sklepu gdzie do tej pory wjechać wózkiem nie mogłam, winda popsuta a schody ruchome wąskie, poza tym ja tym wózkiem na ruchome schody boję sie wjeżdżać, ale że dziś z Szanownym wyszłam do miasta to wdepnęłam tam :tak: i właala:-D
A może zrób sobie jakieś ponczo, albo taka narzutkę na obcisłe bluzki (takie ze strechu, w pennym są, ja je bardzo lubię), albo dla siebie czapkę ażurową na jesień.

Zajrzałam dziś do innego sklepu z pasmanterią gdzie czasem zachodzę po różne dodatki, i znalazłam cieniutki kordonek, ale jak zobaczyłam cene to parsknęłam śmiechem i wyszłam :nerd: ponad 9e za 50g.. chyba ich po&&**pier**&&

Do góry