reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Barmanko aj tam zaraz zlala:-)o ile mnie pamiec nie myli to jeszcze tego kordonka nie miala wiec sie nie udzielala:-D:-D. No babka powiedziala ze szydelkujace najczesciej wybierajá tá grubosc na seretki i aniolki (zobaczymy co mi wyjdzie- tylko nie wiem kiedy sie za ten kordonek zabiore)a szydelko 8 0,9mm.

reklama
Kasiuleczko chcesz zeby wyslac Ci Ługe?

barmanko specjalnie dla ciebie

ta welna to troszke sztywna i z lekka przygruba,ale nie jest zle:)...tylko guzikow brak i przy jednym kapciu ze zlej strony przyszulam ten bajer to zapinania:(

Załączniki

• P7171169.jpg
    P7171169.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Kasiuleczka, hmm już nie pamiętam kiedy ja się o to pytałam, mniejsza większość;-)
Szydełko 0,9 masz? :szok: Szacun! Toż to nawet Ewelcia - chyba - takim nie robi:nerd:

Ewelcia, piękne paputki:tak::-) świetny wzór! Zapodasz schemat?:sorry:
A z dwóch lewych, czy też prawych kapcioszków się uśmiałam :rofl2:najlepszym się zdarza :tak: da się poprawić?

Ostatnia edycja:
Ewelcia super kapcioszki, ja tez wlasnie mlodej dziergam paputki ale cholera moglam wziosc podwojná wloczké bo teraz mi takie siatkowe z lekka wyszly. A pruc nie zamierzam o nieeeeeee-jeszcze ze dwa rzadki i jakoms ozdobke wydziergac musze- dobrze by bylo jakby mloda spac poszla ale jej sie nie chce a mnie sie nie usmiecha lezec z niá 1,30 az zasnie. :crazy:no ale co zrobic slonca nie ma to i brak motywacji zeby rano wstac i trolimy do 9 czasem sie zdarzy ze do 10.:eek: a poxniej poxno chodzi spac.
Wlasnie o tej Ludze rozmyslam- a moglabys sie zorientowac ile by to wynioslo. wogole po ile ta Luga?

Barmanko anoo cienkie te szydelko ten haczyk to taki malutki ze ledwo go widac, ale lancuszek sprobowalam i super wychodzi.

Dzis se zakupilam w pl sklepei wiaderko ogorkow malosolnych- normalnie prawie jak mojej mamy( ja nie robie sama bo dwa razy probowalam i albo za malo solne byly albo za bardzo:crazy:.) do tego pasztetowá i zaraz sie po...ygam z przejedzenia:eek::baffled: musze czyms rece zajac:-Dzeby juz nie jesc:-D

Kasiuleczka, wiem że wątek nieodpowiedni ale... ja dziś na kolacje jadłam kanapki (których w sumie nie cierpie:eek: ale czasem mi się zdarza zjeść z czymś mega pysznym) z ... kiełbasą ze słoika (nie wiem czy u Ciebie takie coś funkcjonuje;-)) z ogórkami małosolnymi :-D

reklama
Barmanko no ba pewno ze funkcjonuje ale tylko w Pl- nawet nie wiedzialam ze w pl sklepach maja cos takiego oprocz pacztetu i smalcu ze sloika. W moim domku w Pl co najmniej dwa razy w roku rodzice zabijajá swiniaka i jest wlasnie kielbacha w sloiki ladowana-uwielbiam za kazdym razem podkradam mamie sloiczek kielbachy i "watrábianki":-D i powidel sliwkowych :tak:i przywoze tu.

Do góry