reklama
butterfly46
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny tak sobie was czytam i mysle ze podesle wam linka do fb gdzie mamy stronke dla zdolnych na wyspach, moze ktoras sie przylaczy wpiszcie sobie w wyszukiwarke Scrapujemy/craftujemy na Wyspach
A jak sobie wejdziecie na moja stronke, to poprawej jest podlinkowana fotka z kwiecista kosmetyczka i mozecie zapisac sie do zabawy, czasu nie wiele bo dzis ostatni dzien, wystarczy zostawic komentarz i kontakt do siebie
http://crazybutterflyworld.blogspot.ie/
A jak sobie wejdziecie na moja stronke, to poprawej jest podlinkowana fotka z kwiecista kosmetyczka i mozecie zapisac sie do zabawy, czasu nie wiele bo dzis ostatni dzien, wystarczy zostawic komentarz i kontakt do siebie
http://crazybutterflyworld.blogspot.ie/
Ostatnia edycja:
kasiuleczka25
Fanka BB :)
KasiaGot
Zaangażowana w BB
Kasiuleczko koszyczek z kwiatuszkami jest prześliczny :-)
Normalnie brak mi słów.
Normalnie brak mi słów.
anineczka
królowa mrówek :P
butterfly zbieram szczenę z podłogi po obejrzeniu bloga cudności.
Gastone no i nasza grupa upadła w przebiegach? Ja tam wolałabym taką naszą tutejszą ,bo im więcej osób tym bardziej się pogubię
Kasiuleczko no piękności stworzyłaś.
a ja??? im młody starszy tym mniej czasu mam,a teraz z 4 dzieci to już na nic nie mam czasu ani ochoty...ale może dziś zasiądę? kto wie
Gastone no i nasza grupa upadła w przebiegach? Ja tam wolałabym taką naszą tutejszą ,bo im więcej osób tym bardziej się pogubię
Kasiuleczko no piękności stworzyłaś.
a ja??? im młody starszy tym mniej czasu mam,a teraz z 4 dzieci to już na nic nie mam czasu ani ochoty...ale może dziś zasiądę? kto wie
Anineczka nasza grupa bedzie, tylko do kompa musze sie dobrac bo z telefonu nie moge:-& A z ta nasza grupa masz racje.
Ja wole zeby byla mniejsza, ale taka NASZA :-))
Kasiuleczka cudo :-))
A zdjecia nie zrobilam:-& To juz drugie ponczo sprulam
Ale robie cudne czapki teraz tylko kurna stanelam w miejscu bo w Ennis czerwonej welny nie ma!! Jakas ta baba w sklepie nie ruchawa:-&
I musze do Limericku jechac a to dopiero gdzies za tydz, poltora..Buuuuuuu
Ale robie cudne czapki teraz tylko kurna stanelam w miejscu bo w Ennis czerwonej welny nie ma!! Jakas ta baba w sklepie nie ruchawa:-&
Anineczka nasza grupa bedzie, tylko do kompa musze sie dobrac bo z telefonu nie moge:-& A z ta nasza grupa masz racje.
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Kasiuleczka piekny koszyk!
Butterfly, pieknosci masz na blogu
Ja malutko cos ostatnio robie.. fotki owszem mam ale tradycyjnie nie zgrane z aparatu moze jak ta grupe stworzycie to wtedy bedziecie mnie motywowac do wstawiania fotek
Butterfly, pieknosci masz na blogu
Ja malutko cos ostatnio robie.. fotki owszem mam ale tradycyjnie nie zgrane z aparatu moze jak ta grupe stworzycie to wtedy bedziecie mnie motywowac do wstawiania fotek
Podziel się: