reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Ale tu pusto, tak tworzycie?
Ja odlozylam moje ponczo bo co mi nie idzie:-&
Ale zaczel robic czapeczki na jesien, bo przyszly plaszczyki ktore kupilam dziewczynkom:-))

reklama
Czesc dziewczyny tak sobie was czytam i mysle ze podesle wam linka do fb gdzie mamy stronke dla zdolnych na wyspach, moze ktoras sie przylaczy :) wpiszcie sobie w wyszukiwarke Scrapujemy/craftujemy na Wyspach

A jak sobie wejdziecie na moja stronke, to poprawej jest podlinkowana fotka z kwiecista kosmetyczka i mozecie zapisac sie do zabawy, czasu nie wiele bo dzis ostatni dzien, wystarczy zostawic komentarz i kontakt do siebie:)
http://crazybutterflyworld.blogspot.ie/

Ostatnia edycja:
co ty Gastone a fotke poncha zrobilas, mi by bylo zallllll pruc...
ja tam cos nie cos tworze to znaczy oczywiscie kolczyki ale jeszcze musze je wykonczyc. A tym tygdniu siedzialam nad prezentem dla pani nauczycielki na zakonczenie przedszkola
P1100963.jpgP1100968.jpg

butterfly zbieram szczenę z podłogi po obejrzeniu bloga :szok: cudności.

Gastone no i nasza grupa upadła w przebiegach? Ja tam wolałabym taką naszą tutejszą ,bo im więcej osób tym bardziej się pogubię :sorry2:

Kasiuleczko no piękności stworzyłaś.

a ja??? im młody starszy tym mniej czasu mam,a teraz z 4 dzieci to już na nic nie mam czasu ani ochoty...ale może dziś zasiądę? kto wie :baffled:

Anineczka nasza grupa bedzie, tylko do kompa musze sie dobrac bo z telefonu nie moge:-& A z ta nasza grupa masz racje.
Ja wole zeby byla mniejsza, ale taka NASZA :-))

Kasiuleczka cudo :-))
A zdjecia nie zrobilam:-& To juz drugie ponczo sprulam :-D
Ale robie cudne czapki teraz tylko kurna stanelam w miejscu bo w Ennis czerwonej welny nie ma!! Jakas ta baba w sklepie nie ruchawa:-&
I musze do Limericku jechac a to dopiero gdzies za tydz, poltora..Buuuuuuu

Anineczka nasza grupa bedzie, tylko do kompa musze sie dobrac bo z telefonu nie moge:-& A z ta nasza grupa masz racje.
Ja wole zeby byla mniejsza, ale taka NASZA :-))

Kasiuleczka cudo :-))
A zdjecia nie zrobilam:-& To juz drugie ponczo sprulam :-D
Ale robie cudne czapki teraz tylko kurna stanelam w miejscu bo w Ennis czerwonej welny nie ma!! Jakas ta baba w sklepie nie ruchawa:-&
I musze do Limericku jechac a to dopiero gdzies za tydz, poltora..Buuuuuuu

reklama
Kasiuleczka piekny koszyk!:tak:

Butterfly, pieknosci masz na blogu:tak:

Ja malutko cos ostatnio robie.. fotki owszem mam ale tradycyjnie nie zgrane z aparatu:zawstydzona/y: moze jak ta grupe stworzycie to wtedy bedziecie mnie motywowac do wstawiania fotek:cool2:

Do góry