reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Wczoraj wieczrem zaczelam laczyc swoje elementy,ale bylam tak padnieta ze na oczy nie widzialam,zaczelam z m ogladac film na polsacie i po 15min zasnelam:baffled:m mnie obudzil po 24 ,wykapalam sie i dalej poszlam w kime...
Dzis wieczorem chyba zabiore swoje graty ze soba,bo ide dzieci pilnowac,to moze cosik porobie

Anineczka Barmanka - dziekuje dziewczyny. Mam zamiar w tym roku jakis sklepik internetowy otworzyc tylko czasu braku :) narazie sprzedaje ale tak sporadycznie, jakby ktos cos chcial to piszcie smialo :)

KasiaGot, śliczności :tak: Czapeczki mają super kolorki. Ciekawie wygląda ta biała z niebieskimi kwiatuszkami :tak:
A powiedz mi ile motek włóczki potrzebowałaś na ten prostokątny kocyk? Jakie są jego wymiary?

buterfly sliczny kroliczek
Kasia G super robotki a ile tych kocykow juz naprodukowalas:szok:
U mnie na tapecie sutaszki nastepny koszyczek juz sie robi,a Gastone mnie zmotywowala tym paputkami do szydelka chce zrobic dla mojej mlodej- no ale kurcze przeciez sie nie roztroje:eek:
P1110142.jpgP1110181.jpg

reklama
KasiaGot, zapomniałam odpisać :zawstydzona/y: sporo tej wełenki zeszło.. jednak kocyk to nie czapka dla dziecka więc czemu ja się dziwię?;-):laugh2:

Butterfly, piękny królik!! Nawet nie pytam co i jak bo wiem że sama nigdy tego nie zrobię :zawstydzona/y: a takie poduchy "sowy" też robisz? Bardzo modne w tym sezonie są, prawda? Króliki również:tak:

Kasiuleczka, piękności:tak: ten drugi mnie urzekł.
Weśśś nawet nie gadaj o braku czasu :eek: ja bieżnik szydełkuje.. paputki też mi chodzą po głowie - nawet wstążkę w kratkę wczoraj zakupiłam co by kokardy robić :-D i jakaś czapeczka pod komplet by sie przydała.. zbieram materiały do patchworka... do maszyny nie mam kiedy zasiąść... jesssuuu niech ta doba trwa dłużej! albo może wszystkich z domu na jakieś wczasy wysłać i wtedy bym miała czas na wszystko, oo:sorry:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry