reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Arlecik dziekuje:)

Anineczko a jak jest z lancuszkiem np,albo branzoletka?
Moja mama mogla tylko w zlocie chodzic,zadne srebro i nic podobnego nie wchodzilo w gre:no:
ja moge we wszystkim,ale jak mam jakies kolczyki "zwykle"zbyt dlugo to tez mnie uszy zaczynaja bolec;-)

zegarki odpadają,guziki jak nie są zasłonięte to też,pewnie to wina domieszki niklu.:tak:
Pierścionki złote noszę,łańcuszki też,srebro też noszę czasami na szyi. Bransoletek nie noszę,choć mam kilka,ale nie lubię jak mi się coś majta wkoło ręki :dry:

Ja tez dziekuje za gazetki.

Pytanie do robiacych bizuterie.Kupowala ktoras z was na ebayu polfabrykaty?
Chodzi mi o zapiecia glownie do korali czy bransoletek.

O właśnie dziewczyny co do biżuterii to ja mam taką sprawe do was a głownie do dziewczyn które mają konto na ebay i najlepiej z galway żeby ewentualnie móc odebrać osobiście potem.

Czy znalazłaby się jakaś dobra osóbka która zgodziłaby się mi kupić parę rzeczy na ebay.
Oczywiście pieniążki oddam co do cencika.
Chodzi mi głownie o karaliki i sznurki do makramy dla mojego M.
Jak coś to podam linki i ilości. Ratujcie bo z ten mój chłop się zanudzi, a ja nie umiem założyć paypala żeby samej móc kupić.

reklama
Arlecik ja gdy coś z ebay potrzebuję to też koleżankę proszę:zawstydzona/y: ale potem zawsze jest okazja do spotkania się by odebrać fanty:-)

Do góry