reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Kasia, ale super!! Na szydełku to robiłaś?
KasiaGot
Zaangażowana w BB
Tak :-)
kasiuleczka25
Fanka BB :)
Kasia super misiaki, ja podziwiam jak narazie na blogach i wiem ze to szydelkowanie nazywa sie amirugami czy jakos tak. powiedz dlugo takiego misiaka sie robi???
KasiaGot
Zaangażowana w BB
kasiuleczko ok 3 godz (same body) maleńką pomocą mojej córci
Aniaa83
Fanka BB :)
Kasia super!
KasiaGot
Zaangażowana w BB
ewelcia serwetka jest prześliczna :-)
arlecik
Zaangażowana w BB
Ewelcia serwetka jest sliczna i ja bym ja zostawiła taka.
Ja od czwartku nic nie robiłam bo moja Olivia goraczkuje ale dzisiaj jak wyladowala w szpitalu to troche nadrobiłam salowe japonki.
Czekałysmy jakieś 4 godziny na wyniki jej badan i okazało sie że narazie wykryli jakas bakterie we krwi i w srode musi wrocic do szpitala. Mam nadzieje że ją szybko zdiagnozują bo od czwartku ma goraczke nie mniej niż 39 stopni.
Pozdrwaiam i wracam z zdjeciami robotek jak bedzie juz po wszystkim.
Ja od czwartku nic nie robiłam bo moja Olivia goraczkuje ale dzisiaj jak wyladowala w szpitalu to troche nadrobiłam salowe japonki.
Czekałysmy jakieś 4 godziny na wyniki jej badan i okazało sie że narazie wykryli jakas bakterie we krwi i w srode musi wrocic do szpitala. Mam nadzieje że ją szybko zdiagnozują bo od czwartku ma goraczke nie mniej niż 39 stopni.
Pozdrwaiam i wracam z zdjeciami robotek jak bedzie juz po wszystkim.
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Ewelcia swietna serwetka! Ja bym zostawila tak jak jest, po wykrochmaleniu bedzie zupelnie inaczej wygladac. A gdy Ci sie znudzi to wtedy mozesz ja czyms obrzucic dookola.
A powiedz mi (bo ja serwetki jeszcze nie robilam) - jaki jest jej rozmiar? Ile wloczki zuzylas? Mialas typowy kordonek czy taka cieniutka wloczke jak do czapek?
Ja musze cos zrobic na swoj okragly stol...
A powiedz mi (bo ja serwetki jeszcze nie robilam) - jaki jest jej rozmiar? Ile wloczki zuzylas? Mialas typowy kordonek czy taka cieniutka wloczke jak do czapek?
Ja musze cos zrobic na swoj okragly stol...
Podziel się: