reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Arlecik, dzieki za gazetki. Gdybys jeszcze kiedys sciagala te gazetki to podeslij na meilka, oki?:)
Dzieki raz jeszcze :)

się woreczek rozwiązał :-D:-D

AsieńkaM wszystko fajnie,ale jakieś binokle trzeba by było założyć,widzisz ty coś tam? Jakąś litereczkę?
strasznie malutkie to to :sorry2:

O kurcze ale mam wysylania!! Dziewczyny gazetki podesle na meile ale pod wieczor bo teraz jadę na miasto pasmanterię nawiedzić bo filc potrzebuję i włoczkę(czyt. kaskę wydać) :-):-):-) szkoda tylko że pogoda sie spaprała.

Już zapowiadam że za niedługo pochwalę się czymś co aktualnie szydełkuję dla mojego małego, żeby nie było że nic nie robię:-)

Arlecik hihi moze powinnas kasiurke zbierac za przesylanie gazetek:-D w sumie ja ostatnio tez potrzebujaca wiec ze najaranie tematu moze odpalisz pare cenciakow?:-D
Fajnie ze temat sie kreci:tak:
Jestem ciekawa co szykujesz dla synka, podgladywalam na blogu ale nic tam nie napisalas:-p Daj znac jaki filc udalo Ci sie kupic.

Spoznione zyczenia na 3 urodziny Twego synka:tak:

Arlecik sto lat dla synka. to czekamy czekamy co tam zmajstrowalas....:tak:
cholipa szkoda ze wczoraj nie wiedzialam ze sie do miasta wybierasz bys mnie do smytha zabrala:zawstydzona/y:bo jeszcze mlodej nic nie kupilam na dzien dziecka:zawstydzona/y:
Pytalas o te stronki gdzie sprzedawac. ja to tylko na advertsie. Zarejstrowalam sie tez na etsy.com i zalozylam sklepik ale utknelam ze tak powiem w czarnej d...pie:wściekła/y: , maja tam wypisane rozne karty z ktorych mozna robic im przelew(chyba za prowadzenie sklepiku)- a ja mam inna. z boku majá informacje ze mozna paypalem ale nigdzie nie ma opcji zeby te pozycje zaznaczyc grrrrr.

Barmanko ano temat sie kreci kreci bo pogoda do bani i sprzyja robotkowaniu:-D

Barmanko, Kasiuleczko, dzieki za życzonka. A to co robię to właśnie na prezencik dla niego taki spóźniony troche ale liczą się chęci.

Kasiuleczka a daleko do mnie nie masz żeby wpaść i zapytać. Napewno bedę jechała w sobote do smytsa tylko nie wiem jeszcze czy zabierac bede dzieciaki czy pojada na sluzbe do babci bo znimi isc do tego sklepu to nie latwo. Jak coś to dam znać. Podeslij pw numer tel.

Barmanko bo ja na blogu tez nie zdradziłam co to bedzie. Dałam tylko zdjecie kolorkow wloczki z ktorej to powstanie.
Heh kaski to nie bede zbierac, mnie to nic nie kosztowało a meile naszczescie tez nie kosztuja :-)

No i pojechawszy na miasto w konkretnym celu to oczywiscie baba zapomniala kupic tego co miala. Moje zakupy zakonczyly sie na kupnie wloczek i muliny a o filcu zapomnialam.
Ale o pennysie nie zapomnialam i moje dzieciaki znowu sie obłowiły w ciuszki, zastanawiam się czy miejsca w garderobie mi nie braknie. Jakiś przegląd bym musiała zrobić.

Ostatnia edycja:
reklama
Arlecik buahhh nooooo daleko nie mam.to ci napisze nr i ty mi tez. Jak narazie umowilam sie z jedna znajoma na jutro rano jak moja Oliva bedzie w przedszkolu. ale zobaczymy bo jej syn mial wczoraj goraczké i dzis nie poszedl do szkoly wiec 100procentowej pewnosci nie mam czy ona da jutro rade:confused2:

Ja ostatnio wyszydelkowalam czapke krolikowá babka sobie zamowila dla 14miesiecznej dziewczynki.

Załączniki

• P1100771.jpg
    P1100771.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 43
  • P1100774.jpg
    P1100774.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 34
  • P1100767.jpg
    P1100767.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 48
Do góry