reklama
U
użytkownik 838
Gość
dziewczyny, ale cacka tworzycie! :-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Ewelcia, zmierzyłaś tą serwetkę?
Edziook, fajne te komunijne karteczki a dlaczego zrezygnowałaś z szydełkowania?
Ja muszę podejść do sklepu po kordonek. Mam w domu filc i mogłabym literki robić ale jakoś nie mam natchnienia na literki chyba musi "mocy urzędowej" nabrać
Ja muszę podejść do sklepu po kordonek. Mam w domu filc i mogłabym literki robić ale jakoś nie mam natchnienia na literki chyba musi "mocy urzędowej" nabrać
KasiaGot
Zaangażowana w BB
Bo mi nie szło Słaba z prac ręcznych jestem Poza tym był okres przed świąteczny i całą energię zużywałam na kartki.
anineczka
królowa mrówek :P
powiedzcie mi jak się robi abażurowe czapeczki,to znaczy jakieś z wzorkami wypukłymi tak?
robi się je od oczek łańcuszka (np.70 oczek) i pnie się w górę ku czubkowi głowy,czy jak?
bo ja umiem tylko zwykłe,z półsłupkami czy słupkami.
może jakiś filmik?
edziok super karteczki.
ewelcia czy to z gazetki serweta?
robi się je od oczek łańcuszka (np.70 oczek) i pnie się w górę ku czubkowi głowy,czy jak?
bo ja umiem tylko zwykłe,z półsłupkami czy słupkami.
może jakiś filmik?
edziok super karteczki.
ewelcia czy to z gazetki serweta?
barmanka79
Deus Dona Me Vi
anineczka niestety nie pomoge, nie znaju sie...
wogole to doszlam do wniosku ze nie potrafie czytac schematow:--( z filmikami sobie radze, ale czytane leze i kwicze Szkoda ze nie mam przy sobie kogos kto by mi jak krowie na rowie wytlumaczyl..
Ma moze ktoras z Was fajny wzor na serwete, filmik oczywiscie
wogole to doszlam do wniosku ze nie potrafie czytac schematow:--( z filmikami sobie radze, ale czytane leze i kwicze Szkoda ze nie mam przy sobie kogos kto by mi jak krowie na rowie wytlumaczyl..
Ma moze ktoras z Was fajny wzor na serwete, filmik oczywiscie
reklama
Barmanko wymiary serwetki to 85cm na 43cm...oczywiscie mierzona w takim stanie w jakim jest,czyli nie rozciagana ani nie krochmalona
Poszukaj jakis w miare prosty schemat,wstaw go tutaj a ja sie postaram Ci z nim pomoc
Anineczko nie,to nie jest z gazetki...z gazetki niestety jeszcze nic nie robilam:-dry:...po pierwsze nie mam wiecej kordonka a po drugie to jeszcze nie skonczylam tej ostatniej(strasznie pracochlonna jest) dlugo z nia schodzi.
Zabralam sie za skonczenie dzis,ale jestem tak padnieta ze na oczy ledwo patrze.
Wczoraj o 6 wstalam,poszlam spac po 24 a Szym dzis mi zrobil pobutke o 6:30 i dzis caly dzien na nogach
Podziel się: