reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Barmanko wymiarow nie znam.zmierze pozniej i napisze.zuzylam prawie dwa motki po 80g.troszke mi zostalo i troszke poszlo na laczenie elementow. Robilam kordonkiem

reklama
Ależ cudeńka tworzycie :szok: Moja przygoda z szydełkiem skończyła się tak szybko jak zaczęła :sorry2: ale robię kartki (jak mam czas i nie mam lenia ;-))

20120520_112438.jpg
20120520_112451.jpg

20120523_001431.jpg
20120523_001342.jpg

20120526_084007.jpg

Ewelcia, zmierzyłaś tą serwetkę?

Edziook, fajne te komunijne karteczki :tak: a dlaczego zrezygnowałaś z szydełkowania?:sorry2:

Ja muszę podejść do sklepu po kordonek. Mam w domu filc i mogłabym literki robić ale jakoś nie mam natchnienia na literki :dry: chyba musi "mocy urzędowej" nabrać :nerd:

Barmanko obiecuje ze dzis zmierze;-)wczoraj mialam zmierzyc i zapomnialam:zawstydzona/y:sorki:)w ogole odlozylam ja i jeszcze nie skonczylam...dzis moze bede miec natchnienie to skoncze:)

Edziok karteczki superasne:)

powiedzcie mi jak się robi abażurowe czapeczki,to znaczy jakieś z wzorkami wypukłymi tak?
robi się je od oczek łańcuszka (np.70 oczek) i pnie się w górę ku czubkowi głowy,czy jak?
bo ja umiem tylko zwykłe,z półsłupkami czy słupkami.
może jakiś filmik?

edziok super karteczki.

ewelcia czy to z gazetki serweta?

anineczka niestety nie pomoge, nie znaju sie...
wogole to doszlam do wniosku ze nie potrafie czytac schematow:-:)-( z filmikami sobie radze, ale czytane leze i kwicze:baffled: Szkoda ze nie mam przy sobie kogos kto by mi jak krowie na rowie wytlumaczyl..

Ma moze ktoras z Was fajny wzor na serwete, filmik oczywiscie:sorry2::blink:

reklama

Barmanko wymiary serwetki to 85cm na 43cm...oczywiscie mierzona w takim stanie w jakim jest,czyli nie rozciagana ani nie krochmalona:)

Poszukaj jakis w miare prosty schemat,wstaw go tutaj a ja sie postaram Ci z nim pomoc:)

Anineczko nie,to nie jest z gazetki...z gazetki niestety jeszcze nic nie robilam:-:)dry:...po pierwsze nie mam wiecej kordonka a po drugie to jeszcze nie skonczylam tej ostatniej(strasznie pracochlonna jest) dlugo z nia schodzi.
Zabralam sie za skonczenie dzis,ale jestem tak padnieta ze na oczy ledwo patrze.
Wczoraj o 6 wstalam,poszlam spac po 24 a Szym dzis mi zrobil pobutke o 6:30 i dzis caly dzien na nogach

Do góry