reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Kasia cofnij sie na poczatek do mojgo 2 postu tam sa podane linki do filmikow wejdz w czapke kroliczek i tam jest chyba 5 czesci jak sie robi taká czapké i uszy, ja tylko patrze na uszy a czapke robie po swojemu bo ta z filmiku jest taka stozkowa.Uszy robisz osobno a poxniej przyszywasz.

Ewelcia biznes tak se:-D chyba przed swietami wielkanocnymi wystawilam 4 rzeczy i tak sprzedalam jedne zwykle kolczyki, teraz babka zamowila wlasnie te czapke krolikowá, byla tez chetna na kolczyki sutasz ale zaczela sie licytowac wiec stwierdzilam ze za bezcen ich nie oddam:-D

Kasia cofnij sie na poczatek do mojgo 2 postu tam sa podane linki do filmikow wejdz w czapke kroliczek i tam jest chyba 5 czesci jak sie robi taká czapké i uszy, ja tylko patrze na uszy a czapke robie po swojemu bo ta z filmiku jest taka stozkowa.Uszy robisz osobno a poxniej przyszywasz.

Ewelcia biznes tak se:-D chyba przed swietami wielkanocnymi wystawilam 4 rzeczy i tak sprzedalam jedne zwykle kolczyki, teraz babka zamowila wlasnie te czapke krolikowá, byla tez chetna na kolczyki sutasz ale zaczela sie licytowac wiec stwierdzilam ze za bezcen ich nie oddam:-D

Pewnie że nie oddawaj. dziewczyny trzeba się cenić i swoje prace. My w to wkładamy kupe swojego czasu i wogule.

Mi się ostatnio przytrafiło takie coś: zrobiłam obrazek haftem krzyzykowym na zamówienie i cena za niego babce odpowiadała, a jak go zrobiłam i oprawiłam to ona targować się chciała. Pomyslalam ze nie dam się bo jak raz sprzedam za bedcen to potem bedzie tak caly czas. powiedzialam jej wtedy takie coś: " Jak się cena nie podoba to weź babo igłę i nitkę i sama sobie wyszyj".
Babeczka sie popatrzala na mnie i juz nic nie powiedziała a obrazek został u mnie. (i tak szkoda mi było go sprzedawać).

A w poniedzialek w pasmanterii zaczepiła mnie sprzedawczyni ktora sie dopiero uczy szydelkowac i poprosiła mnie zebym jej pokazala co robi nie tak ze nie wychodzi jej kwadrat. Jak zakumala o co kaman to wyciagnela 2 dyszki i powiedziala ze mam brac jak daje bo wiedza kosztuje.

kasiuleczko dziękuję za info :-)
arlecik to fajna historia Ci się trafiła :-)

ja narazie zatrzymałam się w szydełkowaniu, bo była piękna pogoda, ale widzę że wracamy do normalności, więc chyba trzeba wyciągnąć szydełko.

Kasiuleczka, o rajuśku zapomniałam Ci pw wysłać :baffled::szok: już się poprawiłam ;-)
Czapka śliczna, jak zawsze zresztą :tak:

Arlecik, wow ale przygody. Ta pierwsza bez komentarza, dziwie się takim ludziom - na początku się zgadzają a potem kręcą nosem... Po co to? Chcą coś ugrać czy jak....? A to że dostałaś extra kaske za pokazanie to super sprawa że zostałaś doceniona :tak: miło na serduchu, prawda?
No jak mogłaś o filcu zapomnieć:szok::-p a tą watolinę kupowałaś?

kolczyki,kolczyki,kolczyki...a czy któraś z was robi klipsy? Luuuudzie słowo klipsy kojarzą mi się ze starszą panią,ale ja nie mogę nosić kolczyków :baffled:

arlecik pięknie Ci się przypominam o gazetkach :sorry2:
no chyba,ze ty Barmanko mi prześlesz? :sorry2:

no to jeszcze raz mój mail.
anineczka1@gmail.com

śmieszne nooooo!
Cudowałam z kolczykami od Komunii Świętej jak dostałam 3 pary,zostały przerobione na pierścionek,a ja cudowałam z antyalergicznymi,srebrnymi,złotymi,sama sobie przekuwałam,u kosmetyczki.ahhh cuda na kiju.efekt? nie mogę i już:dry:

barmanko działasz jak błyskawica.dzieki wielkie.

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze dziewczyny sorki wielkie za nie wyslanie ale od wczoraj popoludnia walcze z goraczka u dzieciakow i bylam wykonczona wieczorem. Zaraz zabieram sie za przesylanie.

Do góry