reklama
KasiaGot
Zaangażowana w BB
Kasiuleczka śliczna ta czapusia :-) a mogłabyś mi powiedzieć jak tobiłaś te uszy??
Robiłaś osobno czy wrabiałaś w czapeczkę i czy jakiś schemacik jest do tego??
pozdrawiam
Robiłaś osobno czy wrabiałaś w czapeczkę i czy jakiś schemacik jest do tego??
pozdrawiam
kasiuleczka25
Fanka BB :)
Kasia cofnij sie na poczatek do mojgo 2 postu tam sa podane linki do filmikow wejdz w czapke kroliczek i tam jest chyba 5 czesci jak sie robi taká czapké i uszy, ja tylko patrze na uszy a czapke robie po swojemu bo ta z filmiku jest taka stozkowa.Uszy robisz osobno a poxniej przyszywasz.
Ewelcia biznes tak se chyba przed swietami wielkanocnymi wystawilam 4 rzeczy i tak sprzedalam jedne zwykle kolczyki, teraz babka zamowila wlasnie te czapke krolikowá, byla tez chetna na kolczyki sutasz ale zaczela sie licytowac wiec stwierdzilam ze za bezcen ich nie oddam
Ewelcia biznes tak se chyba przed swietami wielkanocnymi wystawilam 4 rzeczy i tak sprzedalam jedne zwykle kolczyki, teraz babka zamowila wlasnie te czapke krolikowá, byla tez chetna na kolczyki sutasz ale zaczela sie licytowac wiec stwierdzilam ze za bezcen ich nie oddam
arlecik
Zaangażowana w BB
Kasia cofnij sie na poczatek do mojgo 2 postu tam sa podane linki do filmikow wejdz w czapke kroliczek i tam jest chyba 5 czesci jak sie robi taká czapké i uszy, ja tylko patrze na uszy a czapke robie po swojemu bo ta z filmiku jest taka stozkowa.Uszy robisz osobno a poxniej przyszywasz.
Pewnie że nie oddawaj. dziewczyny trzeba się cenić i swoje prace. My w to wkładamy kupe swojego czasu i wogule.
Mi się ostatnio przytrafiło takie coś: zrobiłam obrazek haftem krzyzykowym na zamówienie i cena za niego babce odpowiadała, a jak go zrobiłam i oprawiłam to ona targować się chciała. Pomyslalam ze nie dam się bo jak raz sprzedam za bedcen to potem bedzie tak caly czas. powiedzialam jej wtedy takie coś: " Jak się cena nie podoba to weź babo igłę i nitkę i sama sobie wyszyj".
Babeczka sie popatrzala na mnie i juz nic nie powiedziała a obrazek został u mnie. (i tak szkoda mi było go sprzedawać).
A w poniedzialek w pasmanterii zaczepiła mnie sprzedawczyni ktora sie dopiero uczy szydelkowac i poprosiła mnie zebym jej pokazala co robi nie tak ze nie wychodzi jej kwadrat. Jak zakumala o co kaman to wyciagnela 2 dyszki i powiedziala ze mam brac jak daje bo wiedza kosztuje.
KasiaGot
Zaangażowana w BB
kasiuleczko dziękuję za info :-)
arlecik to fajna historia Ci się trafiła :-)
ja narazie zatrzymałam się w szydełkowaniu, bo była piękna pogoda, ale widzę że wracamy do normalności, więc chyba trzeba wyciągnąć szydełko.
arlecik to fajna historia Ci się trafiła :-)
ja narazie zatrzymałam się w szydełkowaniu, bo była piękna pogoda, ale widzę że wracamy do normalności, więc chyba trzeba wyciągnąć szydełko.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Kasiuleczka, o rajuśku zapomniałam Ci pw wysłać już się poprawiłam ;-)
Czapka śliczna, jak zawsze zresztą
Arlecik, wow ale przygody. Ta pierwsza bez komentarza, dziwie się takim ludziom - na początku się zgadzają a potem kręcą nosem... Po co to? Chcą coś ugrać czy jak....? A to że dostałaś extra kaske za pokazanie to super sprawa że zostałaś doceniona miło na serduchu, prawda?
No jak mogłaś o filcu zapomnieć a tą watolinę kupowałaś?
Czapka śliczna, jak zawsze zresztą
Arlecik, wow ale przygody. Ta pierwsza bez komentarza, dziwie się takim ludziom - na początku się zgadzają a potem kręcą nosem... Po co to? Chcą coś ugrać czy jak....? A to że dostałaś extra kaske za pokazanie to super sprawa że zostałaś doceniona miło na serduchu, prawda?
No jak mogłaś o filcu zapomnieć a tą watolinę kupowałaś?
anineczka
królowa mrówek :P
kolczyki,kolczyki,kolczyki...a czy któraś z was robi klipsy? Luuuudzie słowo klipsy kojarzą mi się ze starszą panią,ale ja nie mogę nosić kolczyków
arlecik pięknie Ci się przypominam o gazetkach
no chyba,ze ty Barmanko mi prześlesz?
arlecik pięknie Ci się przypominam o gazetkach
no chyba,ze ty Barmanko mi prześlesz?
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Luuuudzie słowo klipsy kojarzą mi się ze starszą panią,ale ja nie mogę nosić kolczyków
gazetki mogę puścić dalej żaden problem
anineczka
królowa mrówek :P
no to jeszcze raz mój mail.
anineczka1@gmail.com
śmieszne nooooo!
Cudowałam z kolczykami od Komunii Świętej jak dostałam 3 pary,zostały przerobione na pierścionek,a ja cudowałam z antyalergicznymi,srebrnymi,złotymi,sama sobie przekuwałam,u kosmetyczki.ahhh cuda na kiju.efekt? nie mogę i już
barmanko działasz jak błyskawica.dzieki wielkie.
anineczka1@gmail.com
śmieszne nooooo!
Cudowałam z kolczykami od Komunii Świętej jak dostałam 3 pary,zostały przerobione na pierścionek,a ja cudowałam z antyalergicznymi,srebrnymi,złotymi,sama sobie przekuwałam,u kosmetyczki.ahhh cuda na kiju.efekt? nie mogę i już
barmanko działasz jak błyskawica.dzieki wielkie.
Ostatnia edycja:
reklama
arlecik
Zaangażowana w BB
Kurcze dziewczyny sorki wielkie za nie wyslanie ale od wczoraj popoludnia walcze z goraczka u dzieciakow i bylam wykonczona wieczorem. Zaraz zabieram sie za przesylanie.
Podziel się: