reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Barmanko ja sciągam wszystko co możliwe z chomika i mam swojego.

To nic mnie nie kosztuje bo ma to bierze z twojego transferu. Jest taki darmowy chyba 50 MB co tydzien a po za tym jak chomikujesz pliki i ktos je sciaga od ciebie to dostajesz punkty ktore potem mozna wymienic na transfer.
Punkty tez sie dostaje za to ze cos sie samemu tam umiesci.

Chomik to kopalnia wzorow i pomysół warto go mieć bo nie musisz sobie potem zaśmiecać komputera wzorami bo wszystko przechowujesz na nim.

HEHE jak bym tam nie miala konta to musiałabym mieć chyba ze 3 twardziele na to wszystko.

Podaj linka na ta gazetkę to sprobuję ją ściągnąć.

A teraz pytanie takie mam

Dziewczyny gdzie sprzedajecie swoje rzeczy oprócz Babybooma, galway.pl, adverts?
Nazbierało mi się trochę prać i chętnie bym parę sprzedała a kompletnie nie mam pomysła gdzie je wstawić.
Chodzi mi o sprzedaż nie tylko na terenie irl.

to czasopismo to MAGIC CROCHET
nie jest w stanie podać konkretnych linków bo gazetki te są spakowane i nie można podejrzeć co jest w środku :sorry2:

reklama
ha ha no to ja tez poprosze a co obejrze moze znajde cos ciekawego.
kasia.c.82@gazeta.pl

Gastone tak literki sa zszywane, w necie widzialam czyms ala muliná ze ten szew jest widoczny a ta dziewczyna chyba nitká taká grubsza zszyla te literki ze prawie tego nie widac.

Barmanko nie nie szukalam takich szablonow literkowych

Ostatnia edycja:
Do góry