reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Juz mam :-) Chcialam ta Buy Brother FS-40 Sewing Machine with Extension Table - White. at Argos.ie ale aktualnie nie bylo jej na stanie, dopiero za pare tyg maja byc, a ze jutro mam ur to m kupil mi ta Buy Brother 25 Stitch AE2500ZU1 Sewing Machine - White. at Argos.ie- Your Online Shop for . JEszcze nie wyprobowalam, ale wyglada niezle. Ma troche duzo plastikowych elementow, ktore w Luniczku sa solidne metalowe, ale moze nie bedzie tak zle ;-) W nastepnym tyg trzeba kupic nitki, materialy itp i zabieram sie do roboty :tak: :-)

reklama
jak tam kobitki udziergalyscie cos jak mnie nie byylo???:-D;-)
ja mam chwilowego lenia:baffled:po powrocie.
ale moge pokazac co robilam przed wyjazdem a wczesniej nie moglam pokazywac bo to prezent wymiankowy byl. TEmat recykling .
-koszyczek z papieru
-sloiczek opleciony sznurkiem z szydelkowymi ozdobkami
-zawieszka dzwoneczkowa zrobiona z wytlaczanki :-D

Załączniki

• P1100433.jpg
    P1100433.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 45
  • P1100428.jpg
    P1100428.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 56
  • P1100418.jpg
    P1100418.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 51
  • P1100409.jpg
    P1100409.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 48
  • P1100437.jpg
    P1100437.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 54
KasiaGot dzieki buahhh ja tez, z netu sie zainspirowalam, normalnie z niektorych smieci mozna takie cuda wyczarowac ze szokkk. Ja np dostalam taká komodké recyklingowá wykonana z pudelek po zapalkach.

A teraz sie pochwale co dostalam. ha ha juz sie zastanawialam co by zlozyc zamowienie u Barmanki na literki filcowe:-D a tu prosze pewna kobitka zorganizowala zabawe na blogu zapisalam sie i zostalam wylosowana- i zrobila dla nas literki w ulubionych kolorach Olivy.
P1100716.jpgP1100718.jpgP1100599_zmniejszacz-pl_214398.jpgP1100600_zmniejszacz-pl_94017.jpg

Kasiuleczka, piękną zawieszkę zrobiłaś na drzwi :tak: Może wykorzystam kiedyś Twój pomysł bo jak już mam tą córcię to mogę robić różne różności :-D
Komódka z pudełek po zapałkach megaśny pomysł.
Literki piękne!! Moje przy tych to popierdułki :zawstydzona/y: Podoba mi się bo nie są robione drukowanymi literami (tak jak ja robie). A czym są wypchane? Podglądywałaś?...

Barmanko te zawieszke najlepiej powiescic wzdluz firanki:tak:

eeee tam biadolisz jeszcze troche i takie tez bedziesz szyc. A szukalas moze w necie jakis takich szablonow literkowych co bys mogla sobie wydrukowac a poxniej odrysowac na filc.
A co w srodku literek jest napewno nie wata, udalo mi znalezx tylko jedná nitké czegos bialego ze srodka i to cos w rodzaju tej watoliny jest . tak dokladnie zeszyte jest ze nie widac zadnej szparki zeby do srodka luknac:-D

Barmanka a gdzie filc kupilas tanio?
Zastanawiam sie wlasnie gdzie mozna kupic ta watoline do wypychania.
Kasiuleczka te literki sa zszywane? Widzialam tez gdzies jak ktos sklejal dlatego pytam:-)
Ja nic nie tworze.Stanelam w miejscu :-D Pogody mi szkoda.
A mam tyle pomyslow, tyle rzeczy chce zrobic...

Ostatnia edycja:
Kasiuleczka, ja te swoje poprzednie literki znalazłam na necie. Muszę też i tych poszukać, może znajdę. ;-) Chyba że Ty już coś wynalazłaś?:sorry2: Widzisz ja tak na ścisło nie zszywam, tylko luźniej wełną, tak by było szew widać.. No i te Twoje są bardziej puchate - dlatego byłam ciekawa czym były wypychane..

Gastone, ja kupuje takie pojedyncze arkusze wielkości a4, biorę sobie każdego kolorku po jednej sztuce (75p za jeden arkusz) - tak jest mi łatwiej, jak wykorzystam to ide dokupić. Dzięki temu mam dużo kolorków, no i przede wszystkim nie muszę chować po domu nie wykorzystane metry filców. Może jak się kiedyś do Pl pojedzie to przywiozę sobie filc cięty z metra, bo ten co tutaj widziałam u nas w sklepie to jest cienki, o wiele cieńszy od tego co kupuje gotowe arkusze.
A watolinę kupowałam w pasmanteryjnym, na tym dziale gdzie kupujesz materiał na metry.

Ja też nic nie tworzę, szkoda było pogody. Czapkę tylko jedną dokończyłam.
Ogólnie muszę iść do sklepu po cienką włóczkę, coś a'la kordonek, bo w domu mam same grube :dry:

Miałam zapytać, czy któraś z Was ściąga może pliki z Chomikuj.pl?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry