reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

no to wtedy Brother z tego co wiem maja serwis i sklep w Irlandii północnej ..bo szukałam sobie kiedyś hafciarki i tylko tam ich znalazłam i chyba w Dublinie ale nie jestem pewna..maszyny maja dobra opinie ..sprawdzałam ich bo wracam do Pl i chce otworzyć coś swojego jestem Krawcową

reklama
wow, didi a czemu wracasz? Ja w sumie tez z checia bym juz sie zebrala stad...
Co do maszyn, chyba wybiore jakiegos brothera, tym bardziej, ze i KasiaGot je poleca... Przypomnialam sobie, ze w centrum, w galway tez jest jeden sklep z mszynami, musze tam zajrzec i na zywo cos polukac... Ja nie chce z haftami, zadnej wypasionej z lcd czy czyms takim, tylko najzwyklejsza ;-)

Ja tez sie sklaniam ku brotherowi.
Ja mam te lidlowska i popsula mi sie po roku, i nie wiadomo o co kaman.
Tato moj grzebal caly dzien( a juz nie jedna maszyne naprawil) i nie wiedzial w czym problem.I nagle znow zaczela szyc.Przeszylismy 3 pary spodni i znow nie szyje.Jakis felerny egzemplarz mi sie trafil :/(((

Didi i kupilas hafciarke? Strasznie mnie kreca hafciarki, ale drogie:-((((

gastone wow!! Wlasnie zauwazylam, ze Twoje dzieciaczki urodzone sa w tym samym dniu! ale jaja :szok::-)

kasia planowalam tak do e200, moze ciut wiecej dac, a ta ponad e300 kosztuje, hmm Ale z kolei moj m stwierdzil, ze jak nie wiem jaka chce to trzeba kupic najdrozsza :eek: On to z tych co mysla, ze najdrozsza to najlepsza, a ja nie do konca o tym jestem przekonana...

didi, podziwiam. Tzn macie troche latwiejsza decyzje, bo niejako Wasz syn 'zadecydowal', ale mimo to... Ja to ciemno widze swoj powrot mimo, ze bym chciala...

Didi i kupilas hafciarke? Strasznie mnie kreca hafciarki, ale drogie:-((((

nie kupiłam jeszcze bo to niemałe pieniążki od 15 do 18 tyś na taka jakbym chciała .jak wrócę chce starać się o dofinansowanie z urzędu..a póki co nie jest mi aż tak niezbędna..mam pl overlock i stębnówkę i drobne rzeczy już powoli kupuję wiec na początek wystarczy :)

reklama
No wiem ze hafciarki to drozyzna:-)Ale cudowne sa:-))
Dranisimmo ano moje dzieci szczesliwie urodzone:-))
Co do maszyny ja chce taka do 250 e.Mam 500 ale jesze chcialabym pare rzeczy kupic.No zobaczymy :-)

Do góry