reklama
kasiuleczka25
Fanka BB :)
ha ha ha nooooo po takiej ilosci to juz dawno powinnam wyladowac na odwyku
;-)
do Polski lecim, w niedziele moja siostrzenica ma komunie.

do Polski lecim, w niedziele moja siostrzenica ma komunie.
KasiaGot
Zaangażowana w BB
Kasiuleczkabuteleczki przepiękne :-). Bardzo podobają mi się te z aniołkami

U
użytkownik 838
Gość
Witam. Mam pytanie do Was, moze ktoras z Was sie zna na maszynach do szycia? :-) Chce sobie kupic, ale totalnie sie nie znam no i nie wiem na co ewentualnie zwracac uwage przy zakupie? Jakbyscie mogly cos dradzic to bede wdzieczna :-)
didi
Witam. Mam pytanie do Was, moze ktoras z Was sie zna na maszynach do szycia? :-) Chce sobie kupic, ale totalnie sie nie znam no i nie wiem na co ewentualnie zwracac uwage przy zakupie? Jakbyscie mogly cos dradzic to bede wdzieczna :-)
jeśli jesteś początkująca w tej dziedzinie to w zupełności wystarczy maszyna taka z Lidla ..ja sama mam taka i nie narzekam chociaż jak dla mnie mogłaby mieć więcej innych ściegów ale bo brakuje mi w niej troszkę ...nie jest to Łucznik który mnie zadowala pod tym względem ale cóż lepszy rydz niż nic jak to mówią
U
użytkownik 838
Gość
jeśli jesteś początkująca w tej dziedzinie to w zupełności wystarczy maszyna taka z Lidla ..ja sama mam taka i nie narzekam chociaż jak dla mnie mogłaby mieć więcej innych ściegów ale bo brakuje mi w niej troszkę ...nie jest to Łucznik który mnie zadowala pod tym względem ale cóż lepszy rydz niż nic jak to mówią![]()
didi tzn szyc potrafie, bo w pl mam Lucznika i czesto sobie cos szylam, mimo ze to bylo wieki temu to moze cos zostalo w bance ;-):-)
Ale jakos mnie wzielo ostatnio na szycie to pomyslalam, ze tutaj sobie cos kupie, tylko wlasnie nie wiem jaka? Poza tym w lidlu nie ma ich zawsze tylko bywaja czasem, wiec ciezko trafic. Widzialam w argosie sa, ale co wybrac?!?!
didi
Buy Brother XL2220NT Sewing Machine. at Argos.ie- Your Online Shop for .
z tego co widzialam argos ma ładna oferte maszyn..ja wybrałabym któregoś Brothera albo niezawodnego Singiera
ale ta najtańsza też jest niczego sobie.. wstawiłam linki maszyn do 200 e. i jak dla mnie to te są ok.
Buy Singer 2250 Sewing Machine - White. at Argos.ie- Your Online Shop for .
Buy Brother X5 14 Stitch Sewing Machine - White. at Argos.ie- Your Online Shop for .
Buy Beldray 12 Stitch Sewing Machine with Accessories - White. at Argos.ie
z tego co widzialam argos ma ładna oferte maszyn..ja wybrałabym któregoś Brothera albo niezawodnego Singiera
Buy Singer 2250 Sewing Machine - White. at Argos.ie- Your Online Shop for .
Buy Brother X5 14 Stitch Sewing Machine - White. at Argos.ie- Your Online Shop for .
Buy Beldray 12 Stitch Sewing Machine with Accessories - White. at Argos.ie
KasiaGot
Zaangażowana w BB
dranissimo ja mam maszynę Brother ES2020 jak dla mnie jest niezawodna i używam jej już 5 lat( zero problemów), posiada bardzo dużo ściegów
Załączam stronkę z maszyną i instrukcją
Save £40.00 on Brother ES2020 Computerized Sewing Machine Was £209.79 Now £169.79 - Expired - Hot UK Deals
http://ecx.images-amazon.com/images/I/B1k-cfSTwXS.pdf
Pozdrawiam
Załączam stronkę z maszyną i instrukcją
Save £40.00 on Brother ES2020 Computerized Sewing Machine Was £209.79 Now £169.79 - Expired - Hot UK Deals
http://ecx.images-amazon.com/images/I/B1k-cfSTwXS.pdf
Pozdrawiam
reklama
U
użytkownik 838
Gość
didi, no wlasnie widzialam te maszyny. Jakies toyoty itp co to kurcze jest? Mi to sie z samochodem raczej kojarzy niz maszyna do szycia
A singery ponoc bardzo dobre sa, ale z serwisem ponoc klapa, bo tylko w Niemczech, a czytalam w recenzjach, ze potrafi sie cos zdarzyc jednak... :/
Kurcze, no nie wiem. Niedlugo mam ur i chcialam zeby m mi kupil, a ja sie nie moge zdecydowac!
KasiaGot, dzieki za podpowiedz, ale za bardzo nie moge tego znalezc, tzn na amazonie nie ma, na ebaju nie ma... :-(
Kurcze, no nie wiem. Niedlugo mam ur i chcialam zeby m mi kupil, a ja sie nie moge zdecydowac!
KasiaGot, dzieki za podpowiedz, ale za bardzo nie moge tego znalezc, tzn na amazonie nie ma, na ebaju nie ma... :-(
Podziel się: