reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

KasiaGot sliczne jaka produkcja czapulek;-):-)

U mnie ostatnio butelkowo
P1100448_zmniejszacz-pl_585571.jpgP1100450_zmniejszacz-pl_79526.jpgP1100453_zmniejszacz-pl_849511.jpgP1100454_zmniejszacz-pl_530932.jpgP1100476_zmniejszacz-pl_998044.jpgP1100474_zmniejszacz-pl_733788.jpgP1100464_zmniejszacz-pl_577567.jpgP1100469_zmniejszacz-pl_791860.jpgP1100457_zmniejszacz-pl_756793.jpg

A od jutra tydzien przerwy od robotkowania chyba bede :hmm:za tym tesknic:-D

reklama
Witam. Mam pytanie do Was, moze ktoras z Was sie zna na maszynach do szycia? :-) Chce sobie kupic, ale totalnie sie nie znam no i nie wiem na co ewentualnie zwracac uwage przy zakupie? Jakbyscie mogly cos dradzic to bede wdzieczna :-)

Witam. Mam pytanie do Was, moze ktoras z Was sie zna na maszynach do szycia? :-) Chce sobie kupic, ale totalnie sie nie znam no i nie wiem na co ewentualnie zwracac uwage przy zakupie? Jakbyscie mogly cos dradzic to bede wdzieczna :-)

jeśli jesteś początkująca w tej dziedzinie to w zupełności wystarczy maszyna taka z Lidla ..ja sama mam taka i nie narzekam chociaż jak dla mnie mogłaby mieć więcej innych ściegów ale bo brakuje mi w niej troszkę ...nie jest to Łucznik który mnie zadowala pod tym względem ale cóż lepszy rydz niż nic jak to mówią:)

jeśli jesteś początkująca w tej dziedzinie to w zupełności wystarczy maszyna taka z Lidla ..ja sama mam taka i nie narzekam chociaż jak dla mnie mogłaby mieć więcej innych ściegów ale bo brakuje mi w niej troszkę ...nie jest to Łucznik który mnie zadowala pod tym względem ale cóż lepszy rydz niż nic jak to mówią:)

didi tzn szyc potrafie, bo w pl mam Lucznika i czesto sobie cos szylam, mimo ze to bylo wieki temu to moze cos zostalo w bance ;-):-)
Ale jakos mnie wzielo ostatnio na szycie to pomyslalam, ze tutaj sobie cos kupie, tylko wlasnie nie wiem jaka? Poza tym w lidlu nie ma ich zawsze tylko bywaja czasem, wiec ciezko trafic. Widzialam w argosie sa, ale co wybrac?!?!

Buy Brother XL2220NT Sewing Machine. at Argos.ie- Your Online Shop for .
z tego co widzialam argos ma ładna oferte maszyn..ja wybrałabym któregoś Brothera albo niezawodnego Singiera :) ale ta najtańsza też jest niczego sobie.. wstawiłam linki maszyn do 200 e. i jak dla mnie to te są ok.:)
Buy Singer 2250 Sewing Machine - White. at Argos.ie- Your Online Shop for .

Buy Brother X5 14 Stitch Sewing Machine - White. at Argos.ie- Your Online Shop for .

Buy Beldray 12 Stitch Sewing Machine with Accessories - White. at Argos.ie

reklama
didi, no wlasnie widzialam te maszyny. Jakies toyoty itp co to kurcze jest? Mi to sie z samochodem raczej kojarzy niz maszyna do szycia :p A singery ponoc bardzo dobre sa, ale z serwisem ponoc klapa, bo tylko w Niemczech, a czytalam w recenzjach, ze potrafi sie cos zdarzyc jednak... :/
Kurcze, no nie wiem. Niedlugo mam ur i chcialam zeby m mi kupil, a ja sie nie moge zdecydowac!

KasiaGot, dzieki za podpowiedz, ale za bardzo nie moge tego znalezc, tzn na amazonie nie ma, na ebaju nie ma... :-(

Do góry