reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

hity i kity

reklama
fusik, ja nie umiem szyć, kiedyś tam próbowałam, ale korci mnie żeby Oliwce coś takiego uszyć, więc jeśli masz wykrój to chętnie poproszę :) śliczny śpiworek :) To się kupuje jeden kolor bawełny?

ja kupiłam cienką frotkę w jednym kolorze, która ma miękką lewą stronę, obszycie zrobiłam z resztek tkaniny która już miałam. Wykrój mam z Burdy, napisz mi adres to ci go odrysuje ( jest jeden uniwersalny rozmiar) i prześle :), Według mnie śpiworek jest trochę za długi ale może dzięki temu będzie dłużej służył

wkładki laktacyjne babydream sprawdzone i sa wystarczajace dla moich mleczkowatych cyców:)))sa chłonne a to dla mnie najwazniejsze

dla mnie tez hit - spiworek w hm kupilam - rewelacja:)))))Mateuszek lubi ciepelko
Uzywam chusteczek Pampers Sensitive i jestem zadowolona...:))

i uważam, ze rossmanowskie pieluszki są -faktycznie lepsze od pampersów!!- podobne ze stopniem wchłaniania kupki, ale - ona nie wypływa- ma taki pasek na górze..gumkę- która zatrzymuje ją w pieluszce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)- i nie koncza sie to w koncu praniem /kąpaniem- jak było dotychczas!:)
a i Malej pasuje- poki co - od dwóch dni używamy skóra toleruje:)!

Dziewczyny a u mnie w Rossmannie są tylko malutkie paczki tych bordowych pieluszek, chodzi mi oczywiście o te najmniejsze new born 28 sztuk, te na starsze dzieci są w większych paczkach i tak się zastanawiam czy te najmniejsze w ogóle bywają w większych paczkach czy tylko u mnie nie ma ???

Renee29 nie widziałam tez u mnie większych paczek 1 rossmanowskich, podejrzewam, że nie ma bo dzieciaki naprawde szybko wyrastaja, poza tym 2 jest od 3 kg, a wiekszość malenstw rodzi się z wagą powyżej 3 kg.

reklama
Do góry