Ja tez używam wkładek babydream a bella tylko na wyjścia pod cieńsze ubranie bo są dla mnie za cienkie i mi przemiękają Babydream nie przemięka i jak bluzeczka nie jest zbyt cienka/przezroczysta to tez da się je założyć, jestem z nich zadowolona.
reklama
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Dla mnie hity to :
- laktator avent (super)
- pieluszki bordowe rosmana (super)
- herbatka Hit-ka regulująca trawienie (super)
- husteczki albert
- karuzla fisher price akwarium
- leżaczek
- linomag do pupy
- oliwka bambino do smarowania (idealna cerka) najpierw ja używałam
w ciąży do brzuszka i ani jednego nowego rozstępa (bo stare mam
po pierwszym dziecku )
a kity:
- wkładki jonsona ( zostawiają okropne paproszki i moja niunia nimi pluje)
- zwykłe pampersy (kupka przecieka )
- ubranka zapinane z tyłu (tragedia)
i nie wiem co jeszcze ale będę dopisywac
Kurcze dziewczyny u mnie to największy problem z wkładkami piszcie które najlepsze bo ja jeszcze na takie nie trafiłam :
- laktator avent (super)
- pieluszki bordowe rosmana (super)
- herbatka Hit-ka regulująca trawienie (super)
- husteczki albert
- karuzla fisher price akwarium
- leżaczek
- linomag do pupy
- oliwka bambino do smarowania (idealna cerka) najpierw ja używałam
w ciąży do brzuszka i ani jednego nowego rozstępa (bo stare mam
po pierwszym dziecku )
a kity:
- wkładki jonsona ( zostawiają okropne paproszki i moja niunia nimi pluje)
- zwykłe pampersy (kupka przecieka )
- ubranka zapinane z tyłu (tragedia)
i nie wiem co jeszcze ale będę dopisywac
Kurcze dziewczyny u mnie to największy problem z wkładkami piszcie które najlepsze bo ja jeszcze na takie nie trafiłam :
kakaw dla mnie też ubranka zapinane z tyłu to kit no i jeszcze te wkładane prz4ez głowę jak była mniejsza to jej to nie przeszkadzało ale teraz ma już chyba wieksza główke i się denerwuje
a co do pampersów to ani razu mi nie przeciekł a robi dużo luźnych kupek
a co do pampersów to ani razu mi nie przeciekł a robi dużo luźnych kupek
Dla mnie paranoją są pajacyki i piżamki zapinane z tyłu. Po pierwsze jak dziecku w tym zmienić pieluchę a po drugie ja bym nie chciała leżeć gdyby coś mnie gniotło w plecy. A widomo jaka skóra dziecka jest delikatna. Natomiat ubranka zakładane przez głowę czyli bodziaki i bluzeczki są dla mnie super. Nie mają guzików więc nie gniotą, a od kiedy Ola trzyma sztywno główkę nie mamy żadnego problemu z ich ubieraniem.
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
KasiuK my właśnie tez uzywamy tych produktów co wymieniałaś, niestety kosmetyków jeszcze nie probowalam, ale jak pokoncze to co mam to pewnie zaczne kolejno sprawdzać. Przy okazji Otylka dziekuje za ksiażke kucharską
Ostatnio sprobowałam chusteczek nawilżających z Jonhsona i dla pupci mojego malnstwa okazaly się idealne, ani za wilgotne, ani za suche i nie ma żadnego uczulenia)) Do tej pory musiałam przemywac tyłek woda a w trasie to jest dosyc uciazliwe.
Ostatnio sprobowałam chusteczek nawilżających z Jonhsona i dla pupci mojego malnstwa okazaly się idealne, ani za wilgotne, ani za suche i nie ma żadnego uczulenia)) Do tej pory musiałam przemywac tyłek woda a w trasie to jest dosyc uciazliwe.
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Fusik a jakie to sa te spiworki bo do tej pory to znalazlam tylko takie grube jesienno-zimowe ???
reklama
Podziel się: