reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

hity i kity

Ja tez używam wkładek babydream a bella tylko na wyjścia pod cieńsze ubranie bo są dla mnie za cienkie i mi przemiękają :( Babydream nie przemięka i jak bluzeczka nie jest zbyt cienka/przezroczysta to tez da się je założyć, jestem z nich zadowolona.

reklama
:)Dla mnie hity to :
- laktator avent (super)
- pieluszki bordowe rosmana (super)
- herbatka Hit-ka regulująca trawienie (super)
- husteczki albert
- karuzla fisher price akwarium
- leżaczek
- linomag do pupy
- oliwka bambino do smarowania (idealna cerka) najpierw ja używałam
w ciąży do brzuszka i ani jednego nowego rozstępa (bo stare mam
po pierwszym dziecku )
a kity:
- wkładki jonsona ( zostawiają okropne paproszki i moja niunia nimi pluje)
- zwykłe pampersy (kupka przecieka )
- ubranka zapinane z tyłu (tragedia)
i nie wiem co jeszcze ale będę dopisywac

Kurcze dziewczyny u mnie to największy problem z wkładkami piszcie które najlepsze bo ja jeszcze na takie nie trafiłam ::)

kakaw dla mnie też ubranka zapinane z tyłu to kit no i jeszcze te wkładane prz4ez głowę jak była mniejsza to jej to nie przeszkadzało ale teraz ma już chyba wieksza główke i się denerwuje
a co do pampersów to ani razu mi nie przeciekł a robi dużo luźnych kupek

Dla mnie paranoją są pajacyki i piżamki zapinane z tyłu. Po pierwsze jak dziecku w tym zmienić pieluchę a po drugie ja bym nie chciała leżeć gdyby coś mnie gniotło w plecy. A widomo jaka skóra dziecka jest delikatna. Natomiat ubranka zakładane przez głowę czyli bodziaki i bluzeczki są dla mnie super. Nie mają guzików więc nie gniotą, a od kiedy Ola trzyma sztywno główkę nie mamy żadnego problemu z ich ubieraniem.

Dla mnie hitem są śpiworki do spania - w chłodniejsze noce nie latam co chwila i nie sprawdzam czy się nie odkrył SUPER- powinny się nazywać "Spokojny sen mamy i taty"

NAJWIEKSZYM KITEM TERAZ DLA NAS Są PAMPERSY 3............NIE MA DNIA, BYM NIE PRAłA CIUSZKóW KLAUDII- PO KAZDEJ KUPCE- WWSZYSTKO WYCIEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!

KasiuK my właśnie tez uzywamy tych produktów co wymieniałaś, niestety kosmetyków jeszcze nie probowalam, ale jak pokoncze to co mam to pewnie zaczne kolejno sprawdzać. Przy okazji Otylka dziekuje za ksiażke kucharską ;)

Ostatnio sprobowałam chusteczek nawilżających z Jonhsona i dla pupci mojego malnstwa okazaly się idealne, ani za wilgotne, ani za suche i nie ma żadnego uczulenia:))) Do tej pory musiałam przemywac tyłek woda a w trasie to jest dosyc uciazliwe.

reklama
Do góry