reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

hity i kity

Kasia, ja tez mam taki zestaw jak Ty. Na początku mąż obcinał obcinaczkami jak karmiłam, ale 2 razy przyciął skórkę i zastrajkował :-) Teraz ja obcinam nożyczkami w trakcie karmienia. Jak na razie jest super! Na początku też nie potrafiłam, ale jakoś się udało :-)

reklama
Kasia Kucińska pisze:
Beata, jakiej firmy masz te nożyczki? Ja mam Canpola, i za żadne skarby nie umiem nimi obciać paznokietków, w zestawie z nimi była obcinaczka, i jej używam, jest OK, ale tylko jak Marta śpi.
BabyOno w zestawie były nożyczki,pilniczek plastikowy i obcinacz ale pisało że jego używać po 3 roku

Ja kupilam nozyczki do wycinania skorek...super sie nimi obcina bo paznokcie sa jeszcze miekkie...a te z zaokraglona koncowka uwazam do bani..nie idzie dobrze obciac pazurkow...

kupilismy dzis huggies-y..promocja w auchanie obliczyłam, ze wychodzi 43 groisze zxa szt..a rossmanowskie 51 groszy za sztuke..wiec teraz w promocji to te huggies sie bardziej opłacaja:)..no i zobaczymy ocenimy ich jakosc- to napiszemy ;)

A ja używałam Rossmana3 i było super i nagle przy nowej paczce strasznie zaczęły przeciekać. Milka jak tylko się budzi ma cały bok mokry od siuśków.... Zmieniłam na Huggiesy i narazie jest ok a nie byłam do nich przekonana. Dziewczynki a czym się różnią Huggiesy z Puchatkiem od tych drugich??? Bo ja mam te drugie i zastanawiam się czy nie kupić Puchatkowych ale one są droższe.....

Klamko, wydaje mi się , że te z Puchatkiem są miększe, delikatniejsze od tych zwykłych. My zmieniliśmy na te z Puchatkiem i jestem bardzo zadowolona

Te z Puchatkiem są moim zdaniem o niebo lepsze od tych z rybkami. Delikatniejsze, mniej ceratkowe czy papierowe, mają fajne gumeczki z tyłu.

Tak sobie pomyślałam dzisiaj że nie byłabym wstanie przeżyć bez leżaczka dla dziecka. Dzięki niemu mogę robić wszystko w domku razem z małym, patrzy sobie grzecznie na mnie, a ja mam go cały czas na oku.

Moim Rodzicom, którzy opiekują się Mikołajem też leżaczek bardzo ułatwia życie. Miki długo potrafi spokojnie na nim leżeć i bawić się zabawkami.

reklama
I tego najbardziej zaluje - ze nie kupilam lezaczka :-( Teraz to juz za pozno na taki zakup, a huggiesy so swietne , daje im najwiecej punktow !

Do góry