reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

hity i kity

reklama
Klamka, Kasia Kucińska, wracam, ale pewnie dopiero pod koniec sierpnia, muszę przyznać że mi tu bardzo, bardzo dobrze. Jestem w rejonie Skierniewic, bliżej Nieborowa, nad zalewem u rodziców i wykańczam swoja działeczkę, zeby móc już przyjeżdżać do siebie :))

DZIEWCZYNY MAM KOLEJNY HIT (zaraz po linomagu)
PIELUSZKI PAMPERS TOTAL CARE http://niemowle.onet.pl/1135583,2,produkty.html
Zanim znalazłam strone o tych pampersach to kupiłam je w jakiejs hurtowni, gdzie było mydło i powidło. Spróbowałam i po prostu rewelka, bez porównania z normalnymi pampersami w których Oliwka miała mokrą pupę juz po jednym sikaniu. MÓWIĘ WAM, REWELKA !!!!!!!!!! Jest jeden problem, nie mogę ich nigdzie kupić w żadnym supermarkecie, jak znajdziecie to dajcie cynk, w jakim mieście i gdzie, buziaki

hit-
elektryczny laktator tufi!!!Bomba! i nie taki drogi - 140 zł
chusteczki bellabądź dzidzius
sudocrem - ani razu nie miała Klaudia odparzonej pupki
oliwka do kąpieli johnson - mięciutka skórka- podobny do Oilantum, a tańszy.
krem bambino
krem bephanten (na popękane sutki)
krem penaten- filtr 40(na silne słonce)
recznik z kapturkiem
przewijak
bodziaki! zapinane w kroku krótki i długi rękaw

kit-
koszulki i ciuszki z zatrzaskami na pleckach(tak jak pisała Sumka)
średnio pasuja mi wkładki laktacyjne bella- mogłyby być cieńsze ciutke:/

Ja mam nowy kit - mokre chusteczki Pampers.
W zasadzie to mokre są tylko z nazwy , albo mnie się jakaś trefna paczuszka trafiła. ::)

Sumka, to chyba trefna paczka. Jak kiedyś kupiłam, to były tak mokre, że prawie z nich ciekło, a w chłodniejszą noc były zimne strasznie, aż Marta podskakiwała na przewjaku, bo z niej taki sam zmarźluch jak ze mnie :) chociaż w tym jest do mnie podobna ;D

dla mnie kit
chusteczki dada-drażniący zapach
laktator ręczny-wogóle nic nie odciąga
Hit
masujący zel do kąpieli JOhnsona z lawendą-super zapach fajnie sie pieni i mięcitka skórka pozostaje i usypia

reklama
u nas tez hitem jest lawendowy płyn do kapieli z johnsona- super zapach- sama sie w nim kapie ;)

Do góry