reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hity i kity

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mogę skasować, nie ma problemu... ale dzieci rosną, różne rzeczy się przydają... ja lubię tu poczytać, w końcu tak naprawdę to powinnam skasować połowe tematów bo sie nie rozwijają..

reklama
Jestem za tym, żeby temat zostawić, może akurat ktoś coś tu znajdzie dla siebie, a kto nie chce niech nie czyta.

tez jestem za tym, by watek zostala. Sama dzieki niemu kupilam johnson lawendowy, ktory i dla mnie jest mega hitem.

też jestem za zostawieniem!

u nas mega hity kolejne

- biały jeleń w płynie! cudowny do mycia ciałka, schodzą podrażnienia, skora miękka, gładka, świetny również do małych przepierek , do mycia butelek i smoczków (zdecydowanie zdrowszy od płynów do naczyń i o wiele tańszy, łatwiej dostępny od płynu NUK do butelkek)

- butelka MAM z odkręcanym dnem! skończyły się problemy z jedzeniem, smoczek fantastyczny, mała w ogóle nie "cmoka" nie łyka powietrza, miękki i delikatny, najlepsza butelka jaką miałam!
szkoda, że wywaliłam tyle pieniędzy na aventa, TT, Nuka, lovi, dr Brownsa...

- zawieszki lamaze , mamy emanuela i pande, zdecydowane hity zabawkowe!

hit
marimer -fizjologiczny roztwór wody morskiej(naprawde sie sprawdza już od 3 tygodnia życia bo synek miał katarek do tej pory używamy)

ok chwila spokoju to ja tez wtrace swoje 3 grosiki

hity:

jak dla mnie to najlepszym hitem jest Forum BB skarbnica wiedzy gdyby nie wy mamuski to ja polowe rzeczy bym nie wiedziala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- krople sab simplex
- Linomag masc
- Marimer woda morska do noska
- pieluchy fanelowe , sliczne kolorowe super pod glowke do lozeczka
- sliniaki zakladane przez glowe
- rozek do dzisiaj uzywamy jako przykrycia
- lezaczek suuuuuuuuper bez niego to bym polowe rzeczy nie molga zrobic
- nosidelko super przydalo sie jak mlody ryczal w godoli to siup do nosidelka i spacerki ok no i podczas prac domowych baaardzo przydatne
- butle , smoczki Avent
- kosmetyki Bübchen
- pampersy
- chusteczki nawilzane pampers
- tantum rosa w czasie pologu bardzo mi pomogl
- przywieszka do karuzeli z Ikei takie pluszowe robaczki kolorowe tania 5 euro kolorowa mlody ja uwielbia
- wozek Maxi cosi mura ciezki ale super sie prowadzi i pojedzie bez problemu nawet po grubej warstwie sniegu:tak:
- przewijak na lozeczko ktory zbudowal moj maz , hit na hitem w czasie pologu jak ruchy mialam baaaaardzo ograniczone no poporstu cud!

Kity:
- sliniaki wiazane maskara nie mam cierpliwosci tego wiazac
- spiochy na szczescie tylko dwie szt nie wygodne do ubierania no i ogolnie ble...
- body kopertowo zapinane
- kaftaniki no wogole tego nie uzywalam tesciowa mi to kupila nie wiem po co:wściekła/y:
- najgorszy kit to dla nas karuzela Fischer Prise , nowe baterie co drugi dzien, mlody wogole sie tym nie interesowal a przy zmianie kanalow w telewizji.. wlanaczala sie sama:eek:
to na razie tyle. jak mi sie cus przypomni to dopisze;-)

reklama
Hitem dla mnie są:
- rogal do karmienia
- karuzela z muzyczką do łóżeczka
- śpiworek z wycięciem na pasy do fotelika samochodowego
- huśtawka, co sama huśta ;-)
- laktator Medela

Kity:
- projektorek na ściany ;-)

Zapraszam na mojego bloga, na nim więcej apropo hitów i kitów ;-) mamapoleca.blog

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry