reklama
myszkowska
Fanka BB :)
standardowy z tesco
kosinka
HITY:
-Wozek za male pieniadze a sprawdza sie we wszystkich warunkach. Gondola duza wiec przy moim klockusz powinna starczyc na dluzej.
-Stojak z przewijakiem i wanienka, chociaz wanienka dosc mala i niestety za niedlugo bedziemy musieli cos kombinowac bo Wojtek zaczyna wyrastac.
-Smoczki z nuka, koniecznie gumowe. Polecam tez butelki z nuka z gumowym smoczkiem Gosia byla antybutelkowa i tylko ta jej podpasowala.
_wkladki laktacyjnez Aaventa, jak na razie najbardziej chlonne i najwygodniejsze. Sa stozkowe wiec lepiej dopasowuja sie do piersi i mniej widac je spod stanika.
-lezaczek z FP. Rewelacja, Maly spedza w nim wiekszosc dzni i dzienne drzemki tylko przy wibracji, jak sie ja wylaczy od razu sie budzi.
-kolyska. Super sprawa, zajmuje mniej miejsca a Wojtek lubi w niej zasypiac zawsze przy odglosach z lona matki. Niestety nie posluzy nam juz dluzej niz miesiac, bo juz jest w sam raz.
KITY
-butelki a raczej smoczki z aventu. Gosia mi sie dlawila, przy Wojtku nie probowalam od razu podpasowal mu Tommee tippee.
-wkladki laktacyjne baby dream, tanie, ale grube i bardzo male,mocno widoczne pod ubraniem.
Chyba na tyle reszta rzeczy to taka raczej neutralna.
-Wozek za male pieniadze a sprawdza sie we wszystkich warunkach. Gondola duza wiec przy moim klockusz powinna starczyc na dluzej.
-Stojak z przewijakiem i wanienka, chociaz wanienka dosc mala i niestety za niedlugo bedziemy musieli cos kombinowac bo Wojtek zaczyna wyrastac.
-Smoczki z nuka, koniecznie gumowe. Polecam tez butelki z nuka z gumowym smoczkiem Gosia byla antybutelkowa i tylko ta jej podpasowala.
_wkladki laktacyjnez Aaventa, jak na razie najbardziej chlonne i najwygodniejsze. Sa stozkowe wiec lepiej dopasowuja sie do piersi i mniej widac je spod stanika.
-lezaczek z FP. Rewelacja, Maly spedza w nim wiekszosc dzni i dzienne drzemki tylko przy wibracji, jak sie ja wylaczy od razu sie budzi.
-kolyska. Super sprawa, zajmuje mniej miejsca a Wojtek lubi w niej zasypiac zawsze przy odglosach z lona matki. Niestety nie posluzy nam juz dluzej niz miesiac, bo juz jest w sam raz.
KITY
-butelki a raczej smoczki z aventu. Gosia mi sie dlawila, przy Wojtku nie probowalam od razu podpasowal mu Tommee tippee.
-wkladki laktacyjne baby dream, tanie, ale grube i bardzo male,mocno widoczne pod ubraniem.
Chyba na tyle reszta rzeczy to taka raczej neutralna.
fasolinka0722
Hity:+ pampersy dada2 choc kupowalismy pampers premium care to teraz dada i zadne inne.
+ wkladki laktacyjne babyone , nieprzemakaja a mleko zamienia sie w nich wzel...
+ koszyk wiklinowy ktory ma 56 lat po mojej mamusi
+
Kity:
wozek mutsy 4 rider/ twardy bez amortyzacji, czuc najmniejsszy kamyk.. cena3000zl pytam za co bo oprocz wygladu mnie nie zachwyca
nosidelko to tegoz wozka... ciezkie od cholery i malemu niewygodnie
pampersy huggies1 szkoda slow
+ wkladki laktacyjne babyone , nieprzemakaja a mleko zamienia sie w nich wzel...
+ koszyk wiklinowy ktory ma 56 lat po mojej mamusi
+
Kity:
wozek mutsy 4 rider/ twardy bez amortyzacji, czuc najmniejsszy kamyk.. cena3000zl pytam za co bo oprocz wygladu mnie nie zachwyca
nosidelko to tegoz wozka... ciezkie od cholery i malemu niewygodnie
pampersy huggies1 szkoda slow
Hity: Kosz mojzesza..laze z nim po calym domu, pieluszki Dada1 premium...rewelacja! Pledy-kocyki jednostronne firmy bobobaby(mam 2), butelki i smoczek-uspokajacz Lovi, karuzela.do lozeczka..najwspanialsza.zabawka.do zajecia malemu czasu jak.go przewijamy...a i kosmetyki Cien z Lidla( na.99% stwierdzam ze to robi Nivea z ta roznica.ze.wsio.za.1/3ceny)
Kity: Laktator reczny
Kity: Laktator reczny
Agulka2012
u nas największy kit to:
-karuzela z babyone. Ma mega głośną pozytywkę
-parasolka do wózka. ciąglę spada!!
-karuzela z babyone. Ma mega głośną pozytywkę
-parasolka do wózka. ciąglę spada!!
ania-aneczka
No własnie mi sie przypomniało , że parasolka do wózka to kit jak nic.
Jak dla nas hitem jest mata fisher price rain forest , mała ją uwielbia i śmieje sie do zwierzatek a ja mam dziennie godzinkę dla siebie
Jak dla nas hitem jest mata fisher price rain forest , mała ją uwielbia i śmieje sie do zwierzatek a ja mam dziennie godzinkę dla siebie
Hity :
-Pampersy Dada
-Łóżeczko turystyczne
-Karuzelka z Tiny Love
- Wszelkie zabawki które mają duże wyraźne oczy. Mały wtedy patrzy na nie jak zahipnotyzowany i coś tam do nich próbuje gadać
Kity :
- Pampersy Huggies - przelewane non stop
- Chusteczki Dada - zamiast jednej wychodzi po pare sztuk co mnie strasznie denerwuje
-Pampersy Dada
-Łóżeczko turystyczne
-Karuzelka z Tiny Love
- Wszelkie zabawki które mają duże wyraźne oczy. Mały wtedy patrzy na nie jak zahipnotyzowany i coś tam do nich próbuje gadać
Kity :
- Pampersy Huggies - przelewane non stop
- Chusteczki Dada - zamiast jednej wychodzi po pare sztuk co mnie strasznie denerwuje
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
HIT
+ moje ręce
+ smoczek z aventu z okrągłą końcówką
+ "ćwicznia" zamiast maty edukacyjnej, co prawda jest niby od 6 miesiąca, ale Mati ją uwielbia
+ leżaczek fisher price
+ mleczo johnsons, top to toe również na plus
+ proszek dzidziuś - u nas usuwa wszelkie plamy
KIT
- póki co karuzela fisher price z projektorem, raczej starszego interesuje bo ma pilota
- smoczki canpol
- chusteczki z huggies- okropne, twarde, kupione na spacerze bo pampersowe się " w drodze" skończyły
- octanisept - nadsl mamy pępek, ale od 3 dni stosujemy tradycyjny spiryt
+ moje ręce
+ smoczek z aventu z okrągłą końcówką
+ "ćwicznia" zamiast maty edukacyjnej, co prawda jest niby od 6 miesiąca, ale Mati ją uwielbia
+ leżaczek fisher price
+ mleczo johnsons, top to toe również na plus
+ proszek dzidziuś - u nas usuwa wszelkie plamy
KIT
- póki co karuzela fisher price z projektorem, raczej starszego interesuje bo ma pilota
- smoczki canpol
- chusteczki z huggies- okropne, twarde, kupione na spacerze bo pampersowe się " w drodze" skończyły
- octanisept - nadsl mamy pępek, ale od 3 dni stosujemy tradycyjny spiryt