reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Historie wcześniaków

Mały spadł na wadze 10 gram a tak pozatym daje rade i jestem z niego barzdo dumna. W tym tygodniu bedzie okulista ale dokładnie nie wiedza kiedy.

reklama
Michałek jest pod butla tlenowa:) Jesteśmu krok dalej z oddychaniem:) Z waga stoi 1300 g a wczoraj miał jeszcze 1250 g :) Jutro bedzie u niego okulista i zobaczymy co wyjdzie. juz sie nie moge doczekac wyjazdu do niego naprawde! Dwa dni a tesknie jak cholera!Chciałabym go strasznie przytulic!!

ja nie podmoge,ale to chyba indywidualna sprawa każdego malca. Z tego co czytam posty innych wczesnych mam, to czesto dzieci maja takie załamania i wszystko sie cofa a potem kolejny przełom i dzidzia nadrabia. Daj mu czas, mocno kochaj i bedzie dobrze. mam nadzieje,ze szybciutko ozbedzie sie butli!!

Od wczoraj żabka nie ma butli:) tylko koło nska ma rurke z tlenem i to wszystko.Buzia cała odkryta bez rurek itp.

Byłam dzisija u Misia.Maluszek straszny wierciocha się zrobił nie do poznania normalnie.Obecnie wazy 1360 gram. Bedzie miał niestety znowu przetaczana krew poraz 3 juz w tak krótkim czasie:(
Z waga tez jakos powolutku mu idzie jak to pediatra powiedziała. Miał wczoraj odstwiony antybiotyk ale znowu ma go dostac. Prześwitlenie płuc mamy w normie:).
dzisija mamusia mu pieluszke przewinęła:) i nawet mnie nie obsikał:)
Al bez tlenu nie daje rady.Dostaje 25-30% tak jak powiedziała pediatra

3maj sie Michalku ! wierze ze dacie rade , jak czytam twoja historie to mam swieczki w oczach .. i dziekuje Bogu ze moja coreczka urodzila sie w 40tyg ! 3mam mocno kciuki za maluszka i rodzicow !

reklama
Do góry