reklama
Michałek jest pod butla tlenowa Jesteśmu krok dalej z oddychaniem Z waga stoi 1300 g a wczoraj miał jeszcze 1250 g Jutro bedzie u niego okulista i zobaczymy co wyjdzie. juz sie nie moge doczekac wyjazdu do niego naprawde! Dwa dni a tesknie jak cholera!Chciałabym go strasznie przytulic!!
fela_76
Fanka BB :)
ja nie podmoge,ale to chyba indywidualna sprawa każdego malca. Z tego co czytam posty innych wczesnych mam, to czesto dzieci maja takie załamania i wszystko sie cofa a potem kolejny przełom i dzidzia nadrabia. Daj mu czas, mocno kochaj i bedzie dobrze. mam nadzieje,ze szybciutko ozbedzie sie butli!!
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Miałam coś napisać a tu temat butli zamknięty. Gratulacje!!! Dzielny Michaś
joanna1977
Zaangażowana w BB
BRAWO MICHAS-super wiesci
Byłam dzisija u Misia.Maluszek straszny wierciocha się zrobił nie do poznania normalnie.Obecnie wazy 1360 gram. Bedzie miał niestety znowu przetaczana krew poraz 3 juz w tak krótkim czasie
Z waga tez jakos powolutku mu idzie jak to pediatra powiedziała. Miał wczoraj odstwiony antybiotyk ale znowu ma go dostac. Prześwitlenie płuc mamy w normie.
dzisija mamusia mu pieluszke przewinęła i nawet mnie nie obsikał
Al bez tlenu nie daje rady.Dostaje 25-30% tak jak powiedziała pediatra
Z waga tez jakos powolutku mu idzie jak to pediatra powiedziała. Miał wczoraj odstwiony antybiotyk ale znowu ma go dostac. Prześwitlenie płuc mamy w normie.
dzisija mamusia mu pieluszke przewinęła i nawet mnie nie obsikał
Al bez tlenu nie daje rady.Dostaje 25-30% tak jak powiedziała pediatra
dianadawidziuk
Zaangażowana w BB
3maj sie Michalku ! wierze ze dacie rade , jak czytam twoja historie to mam swieczki w oczach .. i dziekuje Bogu ze moja coreczka urodzila sie w 40tyg ! 3mam mocno kciuki za maluszka i rodzicow !
reklama
marysia868
mama Macieja
ale,niestety to że dziecko urodzi sie w 40 tyg, nie gwarantuje ze bedzie wszytko okej. Trzymam kciuki za maluszka
Podziel się: