reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Histeria w nocy

Córka mojej siostry tak miała, szczerze to czasem myślała że coś ja opętało.. nagrywała filmiki dla lekarza, on za każdym razem uspokajał i mówił że to niedojrzały układ nerwowy, kazał czekać, inny zasugerował że jest to związane ze szczepieniem szczepionkami 6w1 że ma dużo takich przypadków.
Z czasem wszystko się wyciszyło.
Hmm… córka była właśnie szczepiona szczepionką 6w1

reklama
Hmm… córka była właśnie szczepiona szczepionką 6w1
Oboje dzieci szczepiłam 6w1. Syn miał takie nocne histerię w okolicy 2,5-3 lat a córka obecnie 4,5 roku i ani jednego takiego epizodu. Było, minęło i nie wróciło a duży gość już z niego. To naturalny etap rozwoju, spora grupa dzieci tego doświadcza. Strasznie to wygląda, ale weź to na spokojnie. To minie.
Szczepienia wg mnie nie mają tu nic do rzeczy a bardziej dojrzałość układu nerwowego.

Córka mojej siostry tak miała, szczerze to czasem myślała że coś ja opętało.. nagrywała filmiki dla lekarza, on za każdym razem uspokajał i mówił że to niedojrzały układ nerwowy, kazał czekać, inny zasugerował że jest to związane ze szczepieniem szczepionkami 6w1 że ma dużo takich przypadków.
Z czasem wszystko się wyciszyło.
W ten sposób lekarz zniechęca do tych szczepień... nigdy w życiu nie słyszałam o czymś takim w kontekście 6w1. Znam ludzi, którzy nie szczepili 6w1, a mieli takie same problemy. To, że on ma dużo takich przypadków zupełnie o niczym nie świadczy.

Do góry