reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Heparyna w ciąży

reklama
Cala ciaże brałam clexane, najpierw w brzuch , potem w szpitalu w ramie i tak już zostało jak brzuch był duży. W uda nie polecam bo bolesne bardzo.
Ciaza szczesliwie donoszona i malec zdrowy :)

Ja miałam przez większość ciąży clexane. Do końca ciąży zastrzyki miałam w brzuch. Mąż tak ładnie robił że może że dwa razy miałam jakiegoś siniaczka

@AmMaWi to napisz jak mąż je robił :) Szybko wbijał igłę? Płyn wstrztkiwal powoli? Czy jakoś inaczej :) W które miejsce robiłaś? Jak w brzuch to gdzie mniej więcej ;P Nie chciałabym mieć cała ciążę brzucha w siniaczkach.. Choć mój M mówi, że wyglądają jak małe pieprzyki [emoji14]

witajcie , ja też od 3 dni borę clexane, wbijam sama wg instrukcji z you tobe. Za pierwszym razem wyszedł duzy siniak a za drugim tylko punkcik po wkuciu. Wczoraj wkuwałam bardzo powoli i bardzo powoli wpuszczałam płyn, choć bolało bardzo.
Jestem po 2 poronieniach i mam mutacje Pai-1 homo i Mthfr hetero
badania robiłam prywatnie bo szkoda czasu na czekanie, no chyba, że ktoś ma 20 lat to może czekac

No widzicie - co człowiek to inne odczucia. Mnie najmniej bolalo w brzuch, na ręku trzeba potem ucisnanac i przytrzymac zeby sinika nie bylo i zgrubienia takiego. W brzuch jak byl duży to jakos tak miałam obawy choć lekarz mówił że można.

reklama
Aga ja mam bardzo cienka skórę. Mąż patrzył żeby w miejscu wklucia nie było naczynka. Wstrzykiwał dość wolno

Do góry