reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Heparyna w ciąży

@DaWo z tymi mutacjami to chodzi o to ze nie przyswajamy kwasu foliowego oraz witamin z grupy B tak jak B12, B6 i w zwykłej formie dostępnej w aptece sa one dla nas szkodliwe ja mam heterozygote wiec ta słabsza odmianę odziedziczona tylko od jednego z rodzicow natomiast homozygota jest to mutacja od obojga i jest ta gorsza wersja odpowiada między innymi za nadkrzepliwosc krwi co moze powodować zakrzepy

reklama
Biorę już dożywotnio leki ma tarczycę.. Uciążliwe ale da się przywyczaić :)
Nie biorę nic osłonowego, ani ginekolog ani endokrynolog nie mówili nic i tym. A acard chwilowo poszedł w odatawkę puki robię zastrzyki.
Już się trochę przyzwyczaiłam że biorę więcej leków nóż babcia ;P Najpierw żeby mieć dzidziusia, potem żeby wszystko dobrze się skończyło. Normalnie jak lekomanka! [emoji14]

@DaWo Ja nie wiedziałam, że mam problem z krwią. Tak ogólnie mówiąc.. Aż traciłam dzieciaczki i zacząłem robić badania.. Choć pewności nigdy nie ma, co było przyczyną.
Najważniejsze, że jestem już w 15 tygodniu i tfu tfu wszystko jest dobrze :)

Tego już się nie dowiemy.. Trzymam się opcji, że to było przyczyną, biorę leki i wiecej się nie powtórzy. :)
A jak się czujesz? Przypomnij, w którym jesteś tygodniu.

reklama
Oliwcia ja też tak miałam, mdłości i cycki [emoji53]ale teraz już o tym zapomniałam... Tylko sikanie zostało 3razy w nocy[emoji20] kłuje mnie dzisiaj w piersi pewnie na tle nerwowym albo jakieś zmiany...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry