Idalia B.
Fanka BB :)
Basia to
Basia to ładne i tradycyjne imię A Maja - słodkie. W miarę rozwoju ciąży zdarza się, że hormony zmieniają nasze upodobania. My imię zmieniliśmy w ostatniej chwili Mam zagwostkę z imieniem, bo mąż jest z Republiki Południowej Afryki, więc musimy znów poszukać takiego uniwersalnego, międzynarodowego imienia, które istnieje w języku angielskim i polskim ;pMój mąż wybrał imię dla dziewczynki a teściowa wyglądała babci,ze jak będzie wnusia to będzie Basia a babcia ma tak na imię j jest wniebowzięta. Chcieliśmy Maja też ale juz teraz nie zmienimy ze względu na babcie męża. Bo co jej teraz powiem. Troszkę zła byłam na teściowa bo nie lubię jak ktoś ingeruje w tak ważne nasze sprawy ale Basia mi się też podoba więc będzie mała Baska o to jak chłopaki podrosną pewnie będą za tata on już ich poduczy. Dobry zawód programista. Mój mąż też uwielbia komputery i w pokoju który zawsze miał być dla dziecka zrobił swój gabinet jak on to mówi. Biorko komputer monitory. I teraz problem gdzie on to przestawi bo trzeva miejsce dla małej robić powoli