reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

hemoroidy:(

Też mam ten problem,bardzo uciążliwy:baffled:.Też pije dużo wody,codziennie jogurcik bez tego ani rusz, do tego śliwki suszone i morele,pomagają też pestki dyni i słonecznika.Polecam...

reklama
otręby fakt super-zapomniałam o nich napisac - z nestle jet fajne wydanie zalewa sie i po 5 min do jedzonka rewelacja:-)

Mi niestety czopki nie pomogły. Maści także. Dopiero polecono mi Anurex, który kupiłam od producenta i pomógł. Wielkie szczęście. Jesli byś potrzebowała to tu masz adres do producenta Hemorrhoids
Pozdrawiam i powodzenia

Dziewczyny polecam Wam anansa świeżego lub z puszki, co kto woli -2, 3platerki i super pomaga................ananas to blonnik a błonnik na zaparcia dobry
Wypróbowałam ja i moje koleżanki

a ja dziewczyny dalej będę obstawać przy swoim i szczerze polecam (bo pomaga) pół szklanki wody z miodem na czczo!!! Odkąd to wypijam codziennie się załatwiam i jest dobrze....teraz pewnie będę miała problem bo mam anemię i muszę dodatkowo łykać żelazo (a ono jak pewnie wiecie dodatkowo jeszcze spowoduje zaparcia) lekarz mi powiedział że ten miód z wodą to bardzo dobry pomysł i gdyby teraz to nie wystarczało to jak już będzie naprawdę cięzko to wsadzić sobie czopek glicerynowy dla dzieci i będzie dobrze:-)

Mi pomagał kubuś o smaku bananowym :-) Tak mnie rozluźniał nie tylko w ciąży ale i przed też :-D
A po ananasach miałam zgagę :wściekła/y:

Ja szczerze polecam kiwi, mamy karmiące nie mogą ,ale dla tych dziewczyn, które są w ciąży chyba nie ma przeciwwskazań. Ktoś mi kiedyś powiedział,że podobno tylko jedno kiwi można jeśc na dobe, ale mnie zdarza sie zjeśc i 3. Polecam:-).

reklama
Do góry