reklama
maszak
Fanka BB :)
No ja widzę delikatną różową. Powtórz z rana to będziesz mieć pewność . Trzymam kciukiCzy ja sobie już wkręcam? ...
Okres powinnam dostać wczoraj ....
Teraz robiłam test , rano powtórzę...
Zobaczcie, czy jest blada druga kreska ?
Widac ale powtorz z rana i idz na betaCzy ja sobie już wkręcam? ...
Okres powinnam dostać wczoraj ....
Teraz robiłam test , rano powtórzę...
Zobaczcie, czy jest blada druga kreska ?
Jeden z rana jeden z teraz ... kreski podobne
Teraz Wam pomarudze i czekam na pocieszenie ... żarcik :/
Martwię się bo w zeszłym tyg moja mama trafiła do szpitala było źle i mialam ogrom stresu.
Dźwigałam świąteczne zakupy sama , bo chlop w pracy w delegacji ...w sobotę nioslam 7 kg w torbach , 4 kg kapuchy resztę mięsa....
Mało tego kilka dni temu mialam wigilię w pracy i wypilam 3 drinki ....:/
Staramy się już jakiś czas o bobasa i powiem szczerze, że teraz podeszłam do tego tak , że na bank się znowu nie uda ...liczyłam już kiedy mam owulacje w styczniu i lutym ...
Denerwuje się tym, że mogłam zaszkodzić ciazy stresem i % ,czy któraś z Was miała podobne stresy ???
Teraz Wam pomarudze i czekam na pocieszenie ... żarcik :/
Martwię się bo w zeszłym tyg moja mama trafiła do szpitala było źle i mialam ogrom stresu.
Dźwigałam świąteczne zakupy sama , bo chlop w pracy w delegacji ...w sobotę nioslam 7 kg w torbach , 4 kg kapuchy resztę mięsa....
Mało tego kilka dni temu mialam wigilię w pracy i wypilam 3 drinki ....:/
Staramy się już jakiś czas o bobasa i powiem szczerze, że teraz podeszłam do tego tak , że na bank się znowu nie uda ...liczyłam już kiedy mam owulacje w styczniu i lutym ...
Denerwuje się tym, że mogłam zaszkodzić ciazy stresem i % ,czy któraś z Was miała podobne stresy ???
Załączniki
NiebieskookaEM
Chyba każda miała takie stresy.
Ogólnie to tak działa - jeśli coś miało zaszkodzić, to już zaszkodziło. Jeśli nie - to ciąża przetrwała.
Ogólnie to tak działa - jeśli coś miało zaszkodzić, to już zaszkodziło. Jeśli nie - to ciąża przetrwała.
Natalia1208
Kochana czy ta jasna kreska pojawiła się po odczekanym czasie czy po dużo, dużo dłuższym? Ja tak miałam najpierw test polezal i była taka kreska i ciąży nie było, kolejny miesiąc właśnie jasna kreseczka taka jak Twoja pojawiła się po czasie oczekiwania takim jak w instrukcji i ciąża jest, mam córeczkę. Powtórz z rana i sprawa się wyjasni a jak nie to znowu pojutrze i już powinna być mocna kreska
Natalia1208
Kapucha ani drink nie zaszkodzi haha tylko pamiętaj już dbaj o siebje i ani łyka alkoholu
reklama
Migotka28
Spokojnie. Gdyby to miało zaszkodzić to co miałyby powiedzieć fryzjerki, które zaszły w ciążę. Nie idą od razu na L4 od pozytywnego testuJeszcze sobie przypomniałam, że wczoraj farbiwalam sobie wlosy .... mistrz