Hej dość blisko. Działdowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak czy siak Olsztyn więc nie daleko CC miałam ustalone z góry ponieważ pół roku przed zajściem w ciążę miałam operacje na macicy i nie mogłabym rodzic SN. Też bardzo chciałam KP ale niestety przez te baby chyba mi się zatrzymała laktacja całkiem Tak byly przytyki że co ze mnie za matka jak KP nie mogę i jak chce wychować dziecko itp przyciskał mi na chama córkę do piersi choć widziały że ma problem z chwyceniem sutka. Darła się w nieboglosy a one mi ją do ciskały do piersi tak mocno że myślałam że ją uduszą
Hej dobrze, że piszesz, będzie nas więcejHej dość blisko. Działdowo.
oby tak było, ale stres juz się zaczyna pojawiać. Ja mam taki charakter, ze zawsze panikuje i myślę na zapas a potem życie życiem jedno wiem, ze Miejski chyba juz prawie na 100 % odpadaA no pewnie Na pewno będzie dobrze.