reklama
Oj to nie stresuj się bo póki co masz jeszcze kupę czasu lepiej sobie poleżeć hehe a wyprawka już
Właśnie leżę dzidzia kopie. Niezastąpione uczucie juz zaczynam się rozglądać za wózkami itp ale jeszcze nic nie kupuję. Jakoś tak mi za wcześnie jeszcze. Niech się rozwija Bubuś na spokojnie
Strasznie szybko ta ciąża mija pamiętam pierwsze usg jak by było wczoraj a teraz już połowa ciąży. Ale podoba mi się ten stan. Mogłabym cały czas być w ciąży hehe ciekawe czy 3 trymestr też będzie taki przyjemny. Twoja córeczka pewnie też rośnie jak na drożdżachOj tak pamiętam jak czekałam na te kopniaczki a później już miałam dosyć hihi no pewnie, nie ma co się spieszyć
Mi też podobał się stan ciąży ale tylko do 7 miesiąca bo wraz z nim zaczęło być coraz ciężej chodzić i oddychać. Jeszcze pora letnia i gorąco było to już wgl ale poza tym wspominam bardzo dobrze. Brak dolegliwości też cieszyło również minął mi ten czas bardzo szybko i tak samo 5 miesięcy po porodzie. Niedawno wychodziłam z nią ze szpitala a teraz już ma skończone 5 miesięcy nim się obejrzę będzie chodzić. Dziś byłyśmy na spacerze ale zaczęło sypac i musiałyśmy wrócić. Dobre i pół godziny na świeżym powietrzu
5 miesięcy to maleństwo jeszcze na pewno jest śliczna ❤ ja w sumie to juz sie nie moge doczekać porodu bo chce przytulić tego małego kopacza hehe a z drugiej strony właśnie fajnie jest czuć te kopniaczki, wtedy o całym świecie zapominam a ja po śniadaniu miałam zrobić tyle rzeczy , też iść na spacer, chciałam mężowi w pracy pomóc a tak mnie zmuliło , że poszłam spać i przed 12 się obudziłam właśnie jeszcze gdyby nie to ciągłe zmęczenie i senność to ciąża w ogóle nie byłaby dla mnie odczuwalna.Mi też podobał się stan ciąży ale tylko do 7 miesiąca bo wraz z nim zaczęło być coraz ciężej chodzić i oddychać. Jeszcze pora letnia i gorąco było to już wgl ale poza tym wspominam bardzo dobrze. Brak dolegliwości też cieszyło również minął mi ten czas bardzo szybko i tak samo 5 miesięcy po porodzie. Niedawno wychodziłam z nią ze szpitala a teraz już ma skończone 5 miesięcy nim się obejrzę będzie chodzić. Dziś byłyśmy na spacerze ale zaczęło sypac i musiałyśmy wrócić. Dobre i pół godziny na świeżym powietrzu
Hehe to taka darmowa siłownia teraz a będzie coraz cięższa tez bym chciała taką sesje musimy pomyśleć nad tym. Ja codziennie sie wazę ostatnio i chyba z wagą coś nie tak bo 2 dni temu rano ważyłam 56 kg a dziś 58. A kolację wczoraj lekką jadłam. Chciałabym więcej przytyć ale robie co moge i waga jest jaka jest.Haha już nie takie maleństwo bo ponad 8kg waży ta moja kuleczka także jest co nosić. Ja mam kilka filmików z czasów ciąży właśnie jak widać jak mała buszuje w brzuszku i sesję zdjęciową mi mąż zrobił także pamiątka cudna
Zdaję sobie z tego sprawę ale często siedzę z nią na podłodze i bawimy się na macie albo w krzesełku sobie leży. A czemu chcesz przytyć? Przed Tobą jeszcze kilka miesięcy to na pewno przybierzesz na wadze. Ja to teraz bym chciała schudnąć i wrócić do rozmiaru sprzed ciąży
reklama
Bo mi sie wydaje, ze maly mam ten brzuszek, sama tez lepiej bym sie czula z wiekszą wagą. Przed ciążą bylam strasznie wychudzona bo nic prawie nie moglam jesc przez moje problemy z zolądkiem. Lekarz mowil ze dzidzius ma idealne wymiary, ale ja sama chcialabym bardziej przytyć.Zdaję sobie z tego sprawę ale często siedzę z nią na podłodze i bawimy się na macie albo w krzesełku sobie leży. A czemu chcesz przytyć? Przed Tobą jeszcze kilka miesięcy to na pewno przybierzesz na wadze. Ja to teraz bym chciała schudnąć i wrócić do rozmiaru sprzed ciąży