reklama
Dzięki No właśnie na tym co mam, przebija lekko, ale na fotkach tego nie widzę.
Jutro kupię nowy test i jak do środy nie dostane okresu to powtórzę
Jutro kupię nowy test i jak do środy nie dostane okresu to powtórzę
angeliskax
Moderator
No to zbieg okoliczności, bo moja kreska była naprawdę blada a byłam w ciazyRaczej nieee Ja miałam wiele razy jasną drugą i to nigdy nie była ciąża. Teraz jak jestem w ciąży to drugą miałam praktycznie taką samą mocno czerwoną co pierwsza.
lpmagda
Fanka BB :)
U mnie to samo pierwszy raz w życiu zobaczyłam cień kreski, mega blada i obecnie 24 tydzień ciążyNo to zbieg okoliczności, bo moja kreska była naprawdę blada a byłam w ciazy
Kinnia95
Każda blada kreska zabarwiona na różowo będzie oznaczać ciążę. Możliwe, że te Twoje były po prostu kreskami testowymi, albo trafiłaś na wadliwe testy.Raczej nieee Ja miałam wiele razy jasną drugą i to nigdy nie była ciąża. Teraz jak jestem w ciąży to drugą miałam praktycznie taką samą mocno czerwoną co pierwsza.
Ja bym powtórzyła innym testem bo te pinki słabo się wybarwiają.
Widocznie nie każda, bo ja wtedy nie byłam w ciąży i dostawałam po kilku dniach normalny okres. Wątpie, że wtedy każdy zrobiony test był wadliwy a ten teraz odkąd jestem w ciąży jako jedyny nie. Tu nie miałam wątpliwosci, ze sie spodziewam dziecka. Nie mniej jednak życzę autorce by była to ciąża oczywiscie nie wszystkie kreski muszą byc tak widoczne jak u mnie.Każda blada kreska zabarwiona na różowo będzie oznaczać ciążę. Możliwe, że te Twoje były po prostu kreskami testowymi, albo trafiłaś na wadliwe testy.
Ja bym powtórzyła innym testem bo te pinki słabo się wybarwiają.
Załączniki
reklama
Kinnia95
Widocznie nie każda, bo ja wtedy nie byłam w ciąży i dostawałam po kilku dniach normalny okres. Wątpie, że wtedy każdy zrobiony test był wadliwy a ten teraz odkąd jestem w ciąży jako jedyny nie. Tu nie miałam wątpliwosci, ze sie spodziewam dziecka. Nie mniej jednak życzę autorce by była to ciąża oczywiscie nie wszystkie kreski muszą byc tak widoczne jak u mnie.
A sprawdzałaś betę przy bladych kreskach?Widocznie nie każda, bo ja wtedy nie byłam w ciąży i dostawałam po kilku dniach normalny okres. Wątpie, że wtedy każdy zrobiony test był wadliwy a ten teraz odkąd jestem w ciąży jako jedyny nie. Tu nie miałam wątpliwosci, ze sie spodziewam dziecka. Nie mniej jednak życzę autorce by była to ciąża oczywiscie nie wszystkie kreski muszą byc tak widoczne jak u mnie.