reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Happy birthday to you!

reklama
My wyprawiamy roczek 16 marca. Najpierw do kościoła, bo u nas też taki zwyczaj, że ksiądz dziecko błogosławi, a potem w restauracji. Będzie około 18 osób, myślimy żeby zrobić coś w stylu obiadokolacji, bo w kościele mamy na 15, to tak po 16 będziemy w restauracji, potem jakiś torcik, zimna płyta, a wieczorem kolacja. Nie wiem jeszcze ile nam wyjdzie na osobę, podobno sam obiad kosztuje 35 zł. Czy ktoś jeszcze wyprawia roczek w restauracji?? Jeśli tak to ile płacicie za osobę i co macie w tej cenie, tzn. obiad, zimna płyta, kolacja itd.??

Właśnie sobie uświadomiłam, że nasz roczek wypada po świetach, więc większość restauracji będzie zarezerwowanych ze względu na śluby, na szczęście w Bydgoszczy knajpek nie brakuje

ja sie ciesze, ze urodziny mojej cory wypadaja w piatek, wiec spokojnie bedzie mozna je zorganizowac, a potem beda jeszcze dwa dni wolnego na odpoczynek :-p strasznie mnie mecza takie imprezy, a szczegolnie sprzatanie po nich :-p

urodziny Wiktorii wypadają w sobote po Świętach, wiec sie bardzo ciesze, bo zdąże podszykować sobie w piątek, bo robimy w domku. Robimy na 2 razy, bo mam 18 osób, więc w sobote zaprosimy dziadków i pradziadków a w niedziele chrzestnych z dziećmi. Zamówie 2 torty chociaż nie bedę miała problemu który wybrac w cukierni :)

hej malaga gdzie sie podziewasz ostatnio?
zagladaj do nas czesciej!
Ostatnio jestem strasznie zabiegana, zapracowana i staram się jak najwięcej czasu spędzać z synusiem :tak: I nie wystarcza mi tego czasu na wiele rzeczy, też na BB :sorry2:

ja sie ciesze, ze urodziny mojej cory wypadaja w piatek, wiec spokojnie bedzie mozna je zorganizowac, a potem beda jeszcze dwa dni wolnego na odpoczynek :-p strasznie mnie mecza takie imprezy, a szczegolnie sprzatanie po nich :-p
Piotrusia urodziny wypadają w sobotę :tak: A w niedzielę będziemy odpoczywać :-)

reklama
Ułatwmy sobie sprawę i wpisujmy pomysły na prezenty, ok?
mnie już rodzice pytają co kupić..przyszła mi do głowy książeczka rymowanka FP, inne bajeczki z twardymi okładkami, jakieś organki z odgłosami zwierząt, drewniane układanki, szczeniaczek - uczniaczek.....

stolik eduk., bujak, rowerek ma więc odpada

zgłaszajcie swoje pomysły;-)

Do góry