reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Happy birthday to you!

No pewnie, że tak. Ja wszystkim mówię, że nie chcemy zabawek (no może książeczkę rymowankę FP) bo Szymek ma je w nosie raczej i tylko się o nie potyka. Fajne są np takie małe gumowe auta co się da je w łapkę wziąć i chodzić z nimi, no i ugryźć oczywiście :-D

Nas jeszcze nikt o to, co na prezent kupic nie pyta, ale nie ma sie co dziwic - jeszcze niekogo nie zaprosilismy :-D

Ale juz niedlugo bedziemy swietowac pierwsze urodziny Hani, Tristanka i Piotrusia - to juz za klika dni :-)

Robicie impreze urodzinowa w dniu urodzin czy nie?
My robimy, akurat przypada w piatek i tak zrobimy :tak:

reklama
My zrobimy chyba imprezę bardzo kameralnie. DZiadkowie i my z młodym. U nas w domu. No i chrzestny. Chrzestna w Warszawie siedzi więc pewnie nie przyjedzie.

Już zapowiedziałam , że im powiemy co chcemy. Zabawek młody ma taką ilość, że to bez sensu jeszcze następnego grata kupować. DZiadkowie się pewnie złożą na fotelik samochodowy.Chcemy kupić maxi cosi tobi a on koło 800 zł kosztuje więc to jest chyba najlepsze rozwiązanie:)

A imprezę zrobimy w weekend.

my imprezkę robimy w sobotę a 7 wypada w piątek, będzie8 osób, sama piekę torta, rodzicom już powiedziałam co chcę a teściowie jak tylko zapytaja to tez powiem;-)

agutek -a nie za wcześnie na takie krzesełka?, Tolcia i tak Ci zaraz spierdzieli:-D:-D:-D
my kupimy mamuta gdzieś koło 2 urodzin
o ciuszki też poprosiłam bo w szafie wiosennej jeszcze pełno nie jest;-)

no to stolik i krzesla jeszcze nie na teraz, ale sie przydadza w przyszlosci i jakby ktos mial przyjsc z kolejna maskota wielkosci cory to lepiej, zeby kupil cos praktycznego :-)

bedziemy niebawem wykanczac jej pokoj i ja przenosic do niego, wiec chcialabym juz miec go calego zrobionego :-)

ja mam stolik z ikea taki ich szlagierowy za 49zł i tak myślałam że dokupię krzesełka mamut:tak: moja córcia siada na garnku jak na krześle:-D a dzisiaj siedziała na pudle z zabawkami:tak:

blueberry - już sporo pomysłów na prezenty tu było;-)

od nas Zosia dostanie układankę MULE z IKEA, kilka bajeczek i drewnianą układankę z takimi uchwytami, od dziadków jeździk a pomysłów to ja mam mnóstwo;-)

reklama
Do góry