reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Happy birthday to you!

No pewnie, że tak. Ja wszystkim mówię, że nie chcemy zabawek (no może książeczkę rymowankę FP) bo Szymek ma je w nosie raczej i tylko się o nie potyka. Fajne są np takie małe gumowe auta co się da je w łapkę wziąć i chodzić z nimi, no i ugryźć oczywiście :-D

Nas jeszcze nikt o to, co na prezent kupic nie pyta, ale nie ma sie co dziwic - jeszcze niekogo nie zaprosilismy :-D

Ale juz niedlugo bedziemy swietowac pierwsze urodziny Hani, Tristanka i Piotrusia - to juz za klika dni :-)

Robicie impreze urodzinowa w dniu urodzin czy nie?
My robimy, akurat przypada w piatek i tak zrobimy :tak:

reklama
My zrobimy chyba imprezę bardzo kameralnie. DZiadkowie i my z młodym. U nas w domu. No i chrzestny. Chrzestna w Warszawie siedzi więc pewnie nie przyjedzie.

Już zapowiedziałam , że im powiemy co chcemy. Zabawek młody ma taką ilość, że to bez sensu jeszcze następnego grata kupować. DZiadkowie się pewnie złożą na fotelik samochodowy.Chcemy kupić maxi cosi tobi a on koło 800 zł kosztuje więc to jest chyba najlepsze rozwiązanie:)

A imprezę zrobimy w weekend.

my imprezkę robimy w sobotę a 7 wypada w piątek, będzie8 osób, sama piekę torta, rodzicom już powiedziałam co chcę a teściowie jak tylko zapytaja to tez powiem;-)

agutek -a nie za wcześnie na takie krzesełka?, Tolcia i tak Ci zaraz spierdzieli:-D:-D:-D
my kupimy mamuta gdzieś koło 2 urodzin
o ciuszki też poprosiłam bo w szafie wiosennej jeszcze pełno nie jest;-)

no to stolik i krzesla jeszcze nie na teraz, ale sie przydadza w przyszlosci i jakby ktos mial przyjsc z kolejna maskota wielkosci cory to lepiej, zeby kupil cos praktycznego :-)

bedziemy niebawem wykanczac jej pokoj i ja przenosic do niego, wiec chcialabym juz miec go calego zrobionego :-)

ja mam stolik z ikea taki ich szlagierowy za 49zł i tak myślałam że dokupię krzesełka mamut:tak: moja córcia siada na garnku jak na krześle:-D a dzisiaj siedziała na pudle z zabawkami:tak:

blueberry - już sporo pomysłów na prezenty tu było;-)

od nas Zosia dostanie układankę MULE z IKEA, kilka bajeczek i drewnianą układankę z takimi uchwytami, od dziadków jeździk a pomysłów to ja mam mnóstwo;-)

reklama
Do góry