reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Happy birthday to you!

U nas raczej tylko tort i kawa. Z resztą urodziny będą jedne u nas z rodziną męża (właściwie tylko szwagierka przyjdzie z mężem i dziećmi), a drugie u mojej ciotki z moją rodzinką.
u mnie tez taka wersja jak u Blueberry:tak: dla kobitek winko dla mojego tatki piwosza piwko;-)

reklama
Chyba wszyscy robią imprezki w domciu:tak:, my niestety nie zmieścimy wszystkich gości w mieszkaniu, dlatego robimy w lokalu na ok 30osób,

jeżeli mam wybierać, to jednak wolę pieniądze na prezent, niz potem wyrzucić go na śmietnik, a miałam juz tak na Gwiazdkę:angry:, chrzestny kupił takie kurki grające, okropne z wyglądu, głośne, beznadziejna melodyjka i Piotruś sie nimi podrapał, bo miały ostre krawędzie:no:, teściowa tez zawsze kupuje prezenty na targowiskach np. pies z wylatujacymi oczkami:wściekła/y:

a i mam nadzieję, że ktoś przyniesie prezent, który Piotrus będzie rozpakowywał sam:tak:, żeby wiedział że to jego święto,

ale wszystkie macie rację, tak jak tego nie będzie pamiętał, tak na pewno będzie czekał na prezenty na kolejnych urodzinkach;-)

Zajrzałam na listę marcówek i zauważyłam, że Hanulka kończy dzisiaj roczek, a Bogna do nas nie zaglada, chyba wróciła juz z Meksyku:tak:

65039d1201365230-bydgoszcz-reaktywacja-tort.gif

STO LAT i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO HANULKO:-D:-D:-D

Haniu wszystkiego najlepszego z okazji 1 roku zycia! Niech kazdy kolejny bedzie szczesliwy!!!!

Co do urodzin to my zapowiedzielismy juz, ze nie bedzie alkoholu. To ma byc imprezka dla niej a nie dla doroslych.

sto lat! sto lat! dla Hanulki !!!!!!!!!!!

U nas generalnie alkoholu nie bedzie, ale mamy jeszcze winko, które sami robilismy jak byłam jeszcze w ciąży ( wrzesień2006 ) tak po lampce jeszcze wystarczy dla wszystkich:-)

reklama
Do góry