reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Happy birthday to you!

HANUSIU I OD NAS MOC BUZIAKÓW I WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN!!!

Ja też mówiłam że na chrzcinach L nie będzie alkoholu i mimo to był :wściekła/y: (dobrze że chociaż tato nie pił:baffled:)
teraz na pewno nie będzie bo Laurze urodziny wypadają w wielki Czwartek:baffled: wtedy zdmuchnie świeczki a imprezka będzie w święta w domu pewnie z całą rodzinką

reklama
65039d1201365230-bydgoszcz-reaktywacja-tort.gif

STO LAT i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO HANULKO:-D:-D:-D
Dołączam do życzeń :-)

My już w sobotę mamy imprezkę.. Dobrze, że mama pomoże (zamówiła tort, upiecze placka, ciastka), teściowa jakąś sałatkę zrobi, bo ja mam taki tydzień, że chyba bym po nocach musiała siedzieć, żeby wszystko przygotować...

Haniu! Zdrówka i szczęścia, bo to dzieciom potrzebne jest najbardziej!!!
Wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji Twoich pierwszych urodzinek

A gdzie mama Hani?

U nas wyklarowało się dużo już w sprawie urodzin Szymka.
Będą w niedzielę (wypadają w pon) bo w sob musimy mieć czas na przygotowanie wszystkiego. Będzie 10 osób i dwoje dzieci (z Szymkiem) i będziemy świętować w domku.
Co do menu to na razie mam taki pomysł:
- potrawka z cielęciny (na ciepło w kokilkach) - pycha
- minipizze z ciasta francuskiego z pomidorkiem i serkiem
- sałatka gyros (jeszcze nie mam przepisu ale podobno rewelacja)
- jak mi sił starczy to rolada serowa
- tort (chyba malinowy - mniam mniam, z mojej ulubionej cukierni)
- sałatka owocowa (?)
- rożki z jabłkiem (moja mama obiecała je zrobić)
No i to tyle, uff ale się rozpisałam :tak:

reklama
U nas wyklarowało się dużo już w sprawie urodzin Szymka.
Będą w niedzielę (wypadają w pon) bo w sob musimy mieć czas na przygotowanie wszystkiego. Będzie 10 osób i dwoje dzieci (z Szymkiem) i będziemy świętować w domku.
Co do menu to na razie mam taki pomysł:
- potrawka z cielęciny (na ciepło w kokilkach) - pycha
- minipizze z ciasta francuskiego z pomidorkiem i serkiem
- sałatka gyros (jeszcze nie mam przepisu ale podobno rewelacja)
- jak mi sił starczy to rolada serowa
- tort (chyba malinowy - mniam mniam, z mojej ulubionej cukierni)
- sałatka owocowa (?)
- rożki z jabłkiem (moja mama obiecała je zrobić)
No i to tyle, uff ale się rozpisałam :tak:
Poprosimy przepis na potrawkę z cielęciny, roladę serową i pizze:-)

Do góry