reklama
Pewnie łuszczy się tak jak każdemu mu noworodkowi po urodzeniu. To normalne i minie. Ja nie używam oliwki, polecam kąpiele w krochmalu. [emoji4] A emolienty to dopiero jak faktycznie dermatolog zaleci.Hej, jakąs suchą skure ma nasz synek
.. Do tejnpory dodaje oliwki do wanienki do kąpania.. czy mozna takiego bobasa nasmarowac oliwką?
paulenka91
Fanka BB :)
Ja zwykłego żelu używam dla malucha i skórką zlazila i przestała. Oliwek nie używam też ale pediatra mówiła zebym smarowała witamina A. Chyba z 2x to zrobiłam ale i tak ta skóra musi się zluszczyc..Pewnie łuszczy się tak jak każdemu mu noworodkowi po urodzeniu. To normalne i minie. Ja nie używam oliwki, polecam kąpiele w krochmalu. [emoji4] A emolienty to dopiero jak faktycznie dermatolog zaleci.
Xenka C
Zaangażowana w BB
O krochmalu czytałam, że jest dobry przy odpażeniach... My używamy kremu pieluszkowego "zaspa"... Definitywnie najlepszy... Od nawet od masci na recepte od pediatry... Jutro przetestuje emolium i dam znać jak skórka synka...
Pewnie łuszczy się tak jak każdemu mu noworodkowi po urodzeniu. To normalne i minie. Ja nie używam oliwki, polecam kąpiele w krochmalu. [emoji4] A emolienty to dopiero jak faktycznie dermatolog zaleci.
Mama Stacha
&Franka&Janka
To skóra się łuszczy??????
Byłam przekonana, że to schodząca maź płodowa, która chroni dziecko przed wodami płodowymi.
Ja nie smaruję niczym póki co.
Byłam przekonana, że to schodząca maź płodowa, która chroni dziecko przed wodami płodowymi.
Xenka C
Zaangażowana w BB
Skóra skóra... Trzeba go bylo nawilżać oliwką... Po kąpieli w emolium efekt krótkotrwały.To skóra się łuszczy??????
magda.lena91
Ja mam tak 20-21 stopni. W nocy 19Jaką macie temperaturę w pokojach waszych pociech... Z tego co mi zalecano temparatura u noworodka powinma byc 20st.... A co z miesięcznym niemowlaczkiem? Ile grzejecie? Ja mam na dzisiaj pomiedzy 20 a 21 stopni.
paulenka91
Ja w dzień to samo w nocy mi spada do 17-18Ja mam tak 20-21 stopni. W nocy 19
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
O, to ja mam chyba za ciepło, w sypialni gdzie śpimy w nocy jest 20-21 stopni.