reklama
Camilla29love
Fanka BB :)
musimy bo nie mamy wyjscia moj chce zebym wyglada tak jak przed . ale ja sie nie boje bo moja mama miała 8 dzieciaczkow i była szczuplutka takze dziekuje ze poszlam w jej slady
Ja niestety nie poszłam w ślady mojej mamy, ona jest bardzo szczuplutka a urodziła 5-cioro dzieci a ja zawsze byłam "ubita"wiem że nie będzie łatwo ale wrócę do figury [emoji16]Mój chłop mówi że mam ładną pupcie!Ta ładną kształtną z wielkimi dziurami [emoji28]A tak na serio, cellulit to ja mam przerażający [emoji33]
ja po trzecim miałam problem zeby zrzucić kg ale picie kawy mi duzo pomogło bo zabijałam głód i moglam spac sniadanie o 11 obiad 15 i nic wiecej i caly dzien w ruchu i udalo sie. roztepy mam na posladkach i troche na piersiach ale mi to nie przeszkadza mojemu tez nie tylko smieje sie ze mam juz ogromny brzuch ja mowie ze wiem bo czuje sie jak slonica
Napewno ci sie uda zrzucic te paskudne kg i bedziesz jak ta laska
Napewno ci sie uda zrzucic te paskudne kg i bedziesz jak ta laska
olakaczmarek7
Nie martw się. Ja podobnie. Przed 53, a teraz 68 kurtki już dawno nie zapne. Co najśmieszniejsze ubieram męża, który nosi xl i już też ledwo, ledwo jak to jest możliwe?!ja wazyłam 52 kg przed ciazą a teraz 66 masakra
Moja mała dzisiaj 4 raz ma czkawke. Tragedia. Cały brzuch mi skacze...
madzialeenka84
no skarpetki to jest coś. ..[emoji23][emoji23]Albo założyć skarpetki [emoji87]Ja to już dawno kurtki nie dopinam,musiałam sobie kupić w ciuchach taką tanią zimówke żeby jakoś przetrwać te zimowe miesiące [emoji6]Mój brzdąc najbardziej buszuje w nocy,czasami aż brzuch mnie boli z tego jego wypinania a w dzień jest grzeczny jak aniołek [emoji56]
madzialeenka84
a ja się waga na chwile obecna nie przejmuje ... po porodzie dam rade i zgubie [emoji4] ja juz ok 15 na plusie a zaczynałam od 62 kg a mam wzrostu 176cm [emoji4]ja wazyłam 52 kg przed ciazą a teraz 66 masakra
reklama
Misza95
Moderator
Poduszke mam i nie wyobrazam sobie juz spania bez niej [emoji85]ja mam poduszke w kształcie C i nie wiem jak na niej spac dostałam dzisiaj w prezencie musze poczytac
a mam pytanie mam monitor oddechu i nianie sprawdza sie to , bo myslalam o sprzedaniu
Ja mam mniej wiecej tyle samo 56 i 62. Boje sie ze nie zaloze tych mniejszych bo moj synek szykuje sie na minimum 4 kg [emoji1]jakie ubranka szykujecie na 56 czy na 62 ?
u mnie juz w sypialni lozeczko stoi i powoli piore i prasuje na spokojnie wszystko zrobie
A pranie planuje od poniedziałku [emoji1]