reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja mam na 4 stycznia [emoji4] ale kto wie czy się dotrwa do tego dnia [emoji6]
Moja 4 ciąża. Mam już córkę 9l,syna 5l,syna 17 miesięcy i teraz będzie córeczka [emoji7]
Także 2 parki będę miała.
witaj to tak jak ja ja mam 2 coreczki i 1 chlopaka i teraz chlopak bedzie. Musimy wytrzymac laski aby tylko polnoc przekroczyc juz 00:01 mozemy jechac na porodowke :)

reklama
witaj to tak jak ja ja mam 2 coreczki i 1 chlopaka i teraz chlopak bedzie. Musimy wytrzymac laski aby tylko polnoc przekroczyc juz 00:01 mozemy jechac na porodowke :)
Fajnie. A jakie przedziały wiekowe? U mnie pierwsze 3 ciążę co 4 lata [emoji6] a ta była planowana ale nie tak szybko [emoji1745]
Ale najważniejsze,że wszystko ok.
Ja praktycznie też sama z dzieciakami bo mąż od rana do wieczora w przychodni. Szkoła,przedszkole,śniadania,obiady,mały latający po całym domu,na szczęście nie jest aż takim łobuzem i nawet się słucha [emoji57]
Za to 5 latek nie zły rozrabiaka. 9 latka zadania domowe, poćwiczyć i wgl ma swój świat [emoji848] tzn towarzyska jest i więcej czasu spędza z koleżankami.
Dziewczyny znowu boli mnie dziś brzuch i krzyż [emoji58]
Ale mam chałupę ogarnięta [emoji6]
Nie chcę już mi się zmywarki opróżniać,żeby kolejne zapakować,więc kilka naczyń stoi w zlewie [emoji23] dla mnie to koniec świata.
Edit: nie zrobiłam tego,nie bo mi się nie chciało a dlatego,że mąż mój ma świra na punkcie gier i co chwile nowe kupuje,dziś przywiózł 3 i młoda chciała z nami pograć. Skończyliśmy z 30min temu bo już ledwo na oczy patrzyła [emoji38]

Fajnie. A jakie przedziały wiekowe? U mnie pierwsze 3 ciążę co 4 lata [emoji6] a ta była planowana ale nie tak szybko [emoji1745]
Ale najważniejsze,że wszystko ok.
Ja praktycznie też sama z dzieciakami bo mąż od rana do wieczora w przychodni. Szkoła,przedszkole,śniadania,obiady,mały latający po całym domu,na szczęście nie jest aż takim łobuzem i nawet się słucha [emoji57]
Za to 5 latek nie zły rozrabiaka. 9 latka zadania domowe, poćwiczyć i wgl ma swój świat [emoji848] tzn towarzyska jest i więcej czasu spędza z koleżankami.
Dziewczyny znowu boli mnie dziś brzuch i krzyż [emoji58]
Ale mam chałupę ogarnięta [emoji6]
Nie chcę już mi się zmywarki opróżniać,żeby kolejne zapakować,więc kilka naczyń stoi w zlewie [emoji23] dla mnie to koniec świata.
Edit: nie zrobiłam tego,nie bo mi się nie chciało a dlatego,że mąż mój ma świra na punkcie gier i co chwile nowe kupuje,dziś przywiózł 3 i młoda chciała z nami pograć. Skończyliśmy z 30min temu bo już ledwo na oczy patrzyła [emoji38]
u mnie 1 corka 7 lat druga 5 lat i syn 4 lata . ale ciezko bardzo jest bo moj wyjechal do pracy za granice przyjedzie w lutym prawdopodobnie i wszystko sama rob ... ja juz sie nie przyjumuje jak dzisiaj nie posprzatam to rano nie bede na sile chodzila kregoslup boli :) juz w lozku troche trzeba odpoczac

ja mam poduszke w kształcie C i nie wiem jak na niej spac dostałam dzisiaj w prezencie musze poczytac :D

a mam pytanie mam monitor oddechu i nianie sprawdza sie to , bo myslalam o sprzedaniu
My nianie chcemy bo mamy ogródek i jak młoda będzie sobie spala to można czy oranie spokojnie powiesić czy posiedzieć wieczorem [emoji6] a monitor oddechu to myślę niekoniecznie jak zdrowe dziecko i nie wcześniak ale jak masz to sobie zostaw , sprzedasz później [emoji6] my mamy bo w rodzinie męża zdarzyła się śmierć łóżeczkowa i teraz panikuję.

teraz duzo rzeczy sie slyszy . masakra no w sumie tak jak pranie powiesisz na dworze a dziecko w domu bedzie to bedziesz slyszała albo dziecko bedzie spac na dworze a my obiad robić. :)
Ja teraz przed laptopem a mały sie wierci strasznie :) Pierwsza ciaze mam taka ze mam dziecko zwiercone :) kiedys za tym bedzie sie tesknić :)

kg sa bardzo ciezkie dla nas kobiet bo ciezko sie poruszac jest . ale juz blizej niz dalej tylko te blizej robi sie coraz ciezsze :)

reklama
Do góry