witaj to tak jak ja ja mam 2 coreczki i 1 chlopaka i teraz chlopak bedzie. Musimy wytrzymac laski aby tylko polnoc przekroczyc juz 00:01 mozemy jechac na porodowkeJa mam na 4 stycznia [emoji4] ale kto wie czy się dotrwa do tego dnia [emoji6]
Moja 4 ciąża. Mam już córkę 9l,syna 5l,syna 17 miesięcy i teraz będzie córeczka [emoji7]
Także 2 parki będę miała.
reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Fajnie. A jakie przedziały wiekowe? U mnie pierwsze 3 ciążę co 4 lata [emoji6] a ta była planowana ale nie tak szybko [emoji1745]witaj to tak jak ja ja mam 2 coreczki i 1 chlopaka i teraz chlopak bedzie. Musimy wytrzymac laski aby tylko polnoc przekroczyc juz 00:01 mozemy jechac na porodowke
Ale najważniejsze,że wszystko ok.
Ja praktycznie też sama z dzieciakami bo mąż od rana do wieczora w przychodni. Szkoła,przedszkole,śniadania,obiady,mały latający po całym domu,na szczęście nie jest aż takim łobuzem i nawet się słucha [emoji57]
Za to 5 latek nie zły rozrabiaka. 9 latka zadania domowe, poćwiczyć i wgl ma swój świat [emoji848] tzn towarzyska jest i więcej czasu spędza z koleżankami.
Dziewczyny znowu boli mnie dziś brzuch i krzyż [emoji58]
Ale mam chałupę ogarnięta [emoji6]
Nie chcę już mi się zmywarki opróżniać,żeby kolejne zapakować,więc kilka naczyń stoi w zlewie [emoji23] dla mnie to koniec świata.
Edit: nie zrobiłam tego,nie bo mi się nie chciało a dlatego,że mąż mój ma świra na punkcie gier i co chwile nowe kupuje,dziś przywiózł 3 i młoda chciała z nami pograć. Skończyliśmy z 30min temu bo już ledwo na oczy patrzyła [emoji38]
reqiem
O tak mi dzisiaj w Lidlu robiła [emoji23] stałam , oglądałam na NIEJ ciuszki i co chwilę "syczałam z bólu" i łapałam się na dół brzucha , a mój mąż przerażony że zaczynam rodzić czy coś [emoji28]No mi czasem tak naciśnie że czuje na cewce aż[emoji52]
magda.lena91
Przytyłam już dokładnie tyle samo. Tyle, że warto 58 kg a teraz 72 kg. Czuję się jak wieloryb, w pierwszej ciąży tak nie miałam, tylko w brzuch szło a teraz. W twarz, szyję, ręce, uda, wszystko..ja wazyłam 52 kg przed ciazą a teraz 66 masakra
u mnie 1 corka 7 lat druga 5 lat i syn 4 lata . ale ciezko bardzo jest bo moj wyjechal do pracy za granice przyjedzie w lutym prawdopodobnie i wszystko sama rob ... ja juz sie nie przyjumuje jak dzisiaj nie posprzatam to rano nie bede na sile chodzila kregoslup boli juz w lozku troche trzeba odpoczacFajnie. A jakie przedziały wiekowe? U mnie pierwsze 3 ciążę co 4 lata [emoji6] a ta była planowana ale nie tak szybko [emoji1745]
Ale najważniejsze,że wszystko ok.
Ja praktycznie też sama z dzieciakami bo mąż od rana do wieczora w przychodni. Szkoła,przedszkole,śniadania,obiady,mały latający po całym domu,na szczęście nie jest aż takim łobuzem i nawet się słucha [emoji57]
Za to 5 latek nie zły rozrabiaka. 9 latka zadania domowe, poćwiczyć i wgl ma swój świat [emoji848] tzn towarzyska jest i więcej czasu spędza z koleżankami.
Dziewczyny znowu boli mnie dziś brzuch i krzyż [emoji58]
Ale mam chałupę ogarnięta [emoji6]
Nie chcę już mi się zmywarki opróżniać,żeby kolejne zapakować,więc kilka naczyń stoi w zlewie [emoji23] dla mnie to koniec świata.
Edit: nie zrobiłam tego,nie bo mi się nie chciało a dlatego,że mąż mój ma świra na punkcie gier i co chwile nowe kupuje,dziś przywiózł 3 i młoda chciała z nami pograć. Skończyliśmy z 30min temu bo już ledwo na oczy patrzyła [emoji38]
reqiem
My nianie chcemy bo mamy ogródek i jak młoda będzie sobie spala to można czy oranie spokojnie powiesić czy posiedzieć wieczorem [emoji6] a monitor oddechu to myślę niekoniecznie jak zdrowe dziecko i nie wcześniak ale jak masz to sobie zostaw , sprzedasz później [emoji6] my mamy bo w rodzinie męża zdarzyła się śmierć łóżeczkowa i teraz panikuję.ja mam poduszke w kształcie C i nie wiem jak na niej spac dostałam dzisiaj w prezencie musze poczytac
a mam pytanie mam monitor oddechu i nianie sprawdza sie to , bo myslalam o sprzedaniu
bał sie ze to juzO tak mi dzisiaj w Lidlu robiła [emoji23] stałam , oglądałam na NIEJ ciuszki i co chwilę "syczałam z bólu" i łapałam się na dół brzucha , a mój mąż przerażony że zaczynam rodzić czy coś [emoji28]
reqiem
Ja 56, ale moja córcia rokuje na taką 3kg więc w 62 to się utopi [emoji6][emoji16]jakie ubranka szykujecie na 56 czy na 62 ?
u mnie juz w sypialni lozeczko stoi i powoli piore i prasuje na spokojnie wszystko zrobie
teraz duzo rzeczy sie slyszy . masakra no w sumie tak jak pranie powiesisz na dworze a dziecko w domu bedzie to bedziesz slyszała albo dziecko bedzie spac na dworze a my obiad robić.
Ja teraz przed laptopem a mały sie wierci strasznie Pierwsza ciaze mam taka ze mam dziecko zwiercone kiedys za tym bedzie sie tesknić
kg sa bardzo ciezkie dla nas kobiet bo ciezko sie poruszac jest . ale juz blizej niz dalej tylko te blizej robi sie coraz ciezsze
Ja teraz przed laptopem a mały sie wierci strasznie Pierwsza ciaze mam taka ze mam dziecko zwiercone kiedys za tym bedzie sie tesknić
kg sa bardzo ciezkie dla nas kobiet bo ciezko sie poruszac jest . ale juz blizej niz dalej tylko te blizej robi sie coraz ciezsze
reklama