reklama
a w nocy wstajesz bo mi sie nie chce a pozniej to juz musze bo czuje ze sie posikam. i nie moge spac na plasko bo mam ogromna zgageJa czasem siku biegam co chwile a czasem są takie odstępy ze pęcherz full jak przed ciążą. Nie wiem od czego to zależy. Jak pyza się kręci to co chwile musze chodzić
Margot86
Fanka BB :)
Ja 63 a teraz 75. Zrzuce po porodzieja wazyłam 52 kg przed ciazą a teraz 66 masakra
to jak mi mama opowiadała ze jak mnie brat kolysał w wozku to az mnie wywalil bo mial mnie dosyc jak sie darłam ale pierwsze dziecko miałam aniolka spala jak dzien tak noc drugie koszmar placz caly czas i zeby ja uspac to w hamaku bo inaczej placz a trzecie takie srednie .. Ale tez sie boje mam nadzieje ze bedzie grzeczneOby ,oby [emoji28]Moja mama mówiła mi że ja w nocy taka płaczka byłam i przyznam że trochę się tego boję, tym bardziej że ja to bardziej śpioch niż ranny ptaszek [emoji23]
Margot86
Wstaje zazwyczaj z dwa razy ale ja dużo pije nawet w nocy. Mam cukrzycę ciazową i sporo pije. A zgagi nie doświadczam na szczęście ale płasko tez za bardzo spac nie mogę bo mi jakoś dusznoa w nocy wstajesz bo mi sie nie chce a pozniej to juz musze bo czuje ze sie posikam. i nie moge spac na plasko bo mam ogromna zgage
Camilla29love
Ja przed ciążą ważyłam 66 a teraz 76 tzn trzy tygodnie temu tyle ważyłam, teraz pewnie więcej [emoji28]Damy radę, zrzucimy po porodzie te nieszczęsne kilogramy [emoji123]ja wazyłam 52 kg przed ciazą a teraz 66 masakra
reklama