reklama
MagdalenaKasia
Zaciekawiona BB
U mnie dzisiaj w mięsnym babka się wepchala i mówię, przepraszam ja byłam pierwsza a ona a ja jestem stara (wcale nie była stara) a ja na to a ja w ciąży i w dodatku z małym dzieckiem
Mina zrzedła [emoji23] nie pcham się na siłę ale takich wścibskich to ja nie lubie..
Ja zauważyłam, że faceci prędzej przepuszcza ciężarna niż kobiety. Jak byłam na pobraniu krwi to facet z wielkim uśmiechem mnie przepuścil, za to babeczki tylko spoglądały z wściekłościa.
Ja raczej nie pcham się do pierwszeństwa w kolejkach, w przychodni mi się właśnie wczoraj zdarzyło dlatego, że robiłam krzywa cukrowa a jak nie zjem śniadania czuje się okropnie. Dlatego wykorzystałam swój stan [emoji16] i raz w Rosmanie, jak była kolejka na pół sklepu, skoro wisi wielki plakat na drzwiach, że ciężarne są obsługiwane bez kolejki to też postanowiłam skorzystac. A że miałam luźne ubranie i brzuch mógł być nieodostrzegalny to oburzenia było co nie miara
U mnie się nie pokazuje ta zakładka w apce, na komputerze też nie mogę znaleźćW apce tutaj [emoji6]Zobacz załącznik 897627
magda.lena91
Fanka BB :)
Wpisz w wyszukiwarkę, ja wpisałam "zamknięte" i znalazłam. Wcześniej też nie było widać
MagdalenaKasia
Zaciekawiona BB
Szukałam już na wszystkie sposoby, na telefonie i na komputerze i nie mam dostępu do wątku zamkniętego [emoji20]
paulenka91
@MagdalenaKasia MagdalenaZuzia1 wydaje mi się że nie macie dostępu do forum zamkniętego ponieważ jesteście nowe twierdząc po postach dodanych [emoji6]
MagdalenaKasia
Zaciekawiona BB
Zgadza się, ja się niedawno zalogowałam na forum. To co trzeba zrobić by trafić do zamkniętego?
magda.lena91
Forum zamknięte jest teraz niedostępne. To forum jest otwarte więc jak któraś ma pytania, chce się pochwalić czy cokolwiek to zapraszamy, śmiało piszcie [emoji846] dużo mamusiek zagląda tutaj więc służymy pomocą [emoji846]
reklama
Wczoraj byłam na kontrolnej wizycie, z dzidzia wszystko ok. Moje łożysko już się powoli przesuwa do góry, choć początkowo schodzilo za nisko, teraz już jest prawie w normie. Niestety pojawił się niewielki problem z szynką bo zaczęła się skracać, na razie mam się oszczędzać i liczę że jakoś się poprawi, bo jak nie to czaka mnie pessar. Kontrolne badanie moczu wyszlo w porządku, czekam jeszcze na wyniki posiew. Następnym razem będę już zawsze pobierać mocz zgodnie z zalecemiani mamy ginekolog, zaoszczędzi to mi wiele stresów.