reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A oto i one [emoji7]
I nie nie zjadłam całego [emoji23] 1/3 ledwo dałam rade [emoji50]
IMAG6081.jpg

Załączniki

• IMAG6081.jpg
    IMAG6081.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 239
Serio, mnie też... Ostatnio na ogródku sąsiadka piła wino i żartuje sobie, że ale bym się napiła, a ona że mi naleje kieliszek, że ona w ciąży piła bo nawet lekarz mówił, że może kieliszek dziennie i jakos jej syn się zdrowy urodził..
Wkurza mnie takie gadanie. Owszem może urodził się zdrowy, ale potem, że np miał problemy z nauką to już nie ważne..
Mojej mamy znajoma babka już pod 40,3 ciąża i też a to piwko z sokiem a to wino i też się dziwiła bardzo...a termin ma za parę dni. Może te wady nie będą widoczne wyglądowo ale oczywiście potem właśnie problemy w nauce,itp różnie może się objawiać.

Na razie jest plan. Co wyjdzie z tego to wyślę w niedziele [emoji16]
Jej dobrze, że mam szarlotke w domu bo bym leciała do sklepu przez te gadki o pieczeniu i gotowaniu [emoji16]

A ma ktoś przepis, ale na chlebek ciemny??
Ja piekę ale na zakwasie...wychodzi pycha nie ma porównania do sklepowego [emoji16]
20180709_113256.jpg

Załączniki

• 20180709_113256.jpg
    20180709_113256.jpg
    75 KB · Wyświetleń: 282
To teraz i tu ;)

Cześć dziewczyny, my już po wizycie.
Synuś waży 330g i pięknie fikał podczas badania. Cudownie się na niego patrzyło [emoji173]
Wszystko super poza tym, że lekarka podejrzewa niewielki ubytek przegrody międzykomorowej w serduszku. Kazała się nie martwić, ale jednak troszkę się martwię. Czytałam już, że jeśli ubytek jest niewielki to sam się zrasta w życiu płodowym albo do 1 roku życia i w sumie tak też lekarka mówiła. Do sprawdzenia na 3 USG prenatalnym w 30 tygodniu.
Szyjka ładna długa.
A tutaj nasz cudny synek[emoji7] [emoji170] Zobacz załącznik 892997
Głowa do góry będzie dobrze [emoji4] niestety mi też się zdjęcie nie wyświetla

reklama
Do góry