reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny z Warszawy i okolic. Zamierza ktoras z Was rodzic w szpitalu Praskim. Macie jakies opinie? Zastanawialam sie nad tym szpitalem, ale obawiam sie, ze tam nie ma oddzialu dla noworodkow :(
Jedna dziewczyna z którą byłam na wątku lipcówek chyba tam rodziła, z tego co pamiętam było wszystko ok. Ale tam chyba są kryteria przyjęcia, zdrowe ciąże, donoszone, bez komplikacji itp. Musisz sobie na stronie zobaczyć.

reklama
Dziewczyny z Warszawy i okolic. Zamierza ktoras z Was rodzic w szpitalu Praskim. Macie jakies opinie? Zastanawialam sie nad tym szpitalem, ale obawiam sie, ze tam nie ma oddzialu dla noworodkow :(
Ja się zastanawiam [emoji4] moja koleżanka rodziła rok temu . Więc tak ,nie przyjmują poniżej 38 TC , odział jest ,ale nie ma sprzętu dla wcześniaków. Warunki podobno super ,karta dań itd
..ogólnie była zadowolona po za tym ,że trafiła podobno na okropna położna niestety [emoji848] jak będziesz miała ochotę , to pod koniec ciąży możemy umówić się na zwiedzanie bo ja na pewno będę się wybierać [emoji6] ja jeszcze mam na celowniku Wołomin ( bo mój lekarz ) i ewentualnie Bródnowski - ale tam nie znam żadnych opinii.

Ja się zastanawiam [emoji4] moja koleżanka rodziła rok temu . Więc tak ,nie przyjmują poniżej 38 TC , odział jest ,ale nie ma sprzętu dla wcześniaków. Warunki podobno super ,karta dań itd
..ogólnie była zadowolona po za tym ,że trafiła podobno na okropna położna niestety [emoji848] jak będziesz miała ochotę , to pod koniec ciąży możemy umówić się na zwiedzanie bo ja na pewno będę się wybierać [emoji6] ja jeszcze mam na celowniku Wołomin ( bo mój lekarz ) i ewentualnie Bródnowski - ale tam nie znam żadnych opinii.
Dziekuje dziewczyny za opinie :) Rozwazalam tez te dwa pozostale, ktore wymienilas. Do Wolomina mam blisko, ale daleko do tesciow a maz bedzie musial jeszcze odstawic synka do tesciow jak juz zacznie sie cos dziac. Mozna sobie pozwiedziac szpital, mimo ze nie chodzi sie tam do szkoly rodzenia? :)

Maz spelnil moja zachcianke [emoji847]Troche pozna kolacja [emoji4][emoji4]
20180814_215930.jpg

Załączniki

• 20180814_215930.jpg
    20180814_215930.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 282
Czy któraś z tutejszych Warszawianek planuje rodzić na Żelaznej lub IMID?
O żelaznej też ciągle myślę ,ale za każdym razem się wycofywałam z powodu że non stop stamtąd odsyłali kiedyś ..nie mam lekarza z tamtad ani żadnych powiązan [emoji6] jedynie można spróbować " walić w ciemno ". O Imid już dawno nie słyszałam ,żadnych opinii.

reklama
Do góry