Jedna dziewczyna z którą byłam na wątku lipcówek chyba tam rodziła, z tego co pamiętam było wszystko ok. Ale tam chyba są kryteria przyjęcia, zdrowe ciąże, donoszone, bez komplikacji itp. Musisz sobie na stronie zobaczyć.Dziewczyny z Warszawy i okolic. Zamierza ktoras z Was rodzic w szpitalu Praskim. Macie jakies opinie? Zastanawialam sie nad tym szpitalem, ale obawiam sie, ze tam nie ma oddzialu dla noworodkow
reklama
marzenka1810
Fanka BB :)
Ojej jak podobnie
Wiek ten sam, termin porodu też, ma być chłopczyk i w domu synek [emoji28] tylko rejony nie te same
Wiek ten sam, termin porodu też, ma być chłopczyk i w domu synek [emoji28] tylko rejony nie te same
Mam 27 lat, rocznik 1991. Ostatnia miesiączka 31.03 termin 5 stycznia. Ma być chłopczyk. W domu juz mam synka. Następna wizyta 5.09. Wcześniej polowkowe 22.08. nie wiem co jeszcze podać
Duży już- 6lat skończy we wrześniuEkstra a Synek w jakim wieku?
magda.lena91
Mój 2 latka, też we wrześniuDuży już- 6lat skończy we wrześniu
alla31
Ja się zastanawiam [emoji4] moja koleżanka rodziła rok temu . Więc tak ,nie przyjmują poniżej 38 TC , odział jest ,ale nie ma sprzętu dla wcześniaków. Warunki podobno super ,karta dań itdDziewczyny z Warszawy i okolic. Zamierza ktoras z Was rodzic w szpitalu Praskim. Macie jakies opinie? Zastanawialam sie nad tym szpitalem, ale obawiam sie, ze tam nie ma oddzialu dla noworodkow
..ogólnie była zadowolona po za tym ,że trafiła podobno na okropna położna niestety [emoji848] jak będziesz miała ochotę , to pod koniec ciąży możemy umówić się na zwiedzanie bo ja na pewno będę się wybierać [emoji6] ja jeszcze mam na celowniku Wołomin ( bo mój lekarz ) i ewentualnie Bródnowski - ale tam nie znam żadnych opinii.
sweetdream09
Dziekuje dziewczyny za opinie Rozwazalam tez te dwa pozostale, ktore wymienilas. Do Wolomina mam blisko, ale daleko do tesciow a maz bedzie musial jeszcze odstawic synka do tesciow jak juz zacznie sie cos dziac. Mozna sobie pozwiedziac szpital, mimo ze nie chodzi sie tam do szkoly rodzenia?Ja się zastanawiam [emoji4] moja koleżanka rodziła rok temu . Więc tak ,nie przyjmują poniżej 38 TC , odział jest ,ale nie ma sprzętu dla wcześniaków. Warunki podobno super ,karta dań itd
..ogólnie była zadowolona po za tym ,że trafiła podobno na okropna położna niestety [emoji848] jak będziesz miała ochotę , to pod koniec ciąży możemy umówić się na zwiedzanie bo ja na pewno będę się wybierać [emoji6] ja jeszcze mam na celowniku Wołomin ( bo mój lekarz ) i ewentualnie Bródnowski - ale tam nie znam żadnych opinii.
sweetdream09
alla31
O żelaznej też ciągle myślę ,ale za każdym razem się wycofywałam z powodu że non stop stamtąd odsyłali kiedyś ..nie mam lekarza z tamtad ani żadnych powiązan [emoji6] jedynie można spróbować " walić w ciemno ". O Imid już dawno nie słyszałam ,żadnych opinii.Czy któraś z tutejszych Warszawianek planuje rodzić na Żelaznej lub IMID?
reklama
ziel-ona
Pięknie wygląda. Smacznego!Maz spelnil moja zachcianke [emoji847]Troche pozna kolacja [emoji4][emoji4]Zobacz załącznik 888269