reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny z Warszawy i okolic. Zamierza ktoras z Was rodzic w szpitalu Praskim. Macie jakies opinie? Zastanawialam sie nad tym szpitalem, ale obawiam sie, ze tam nie ma oddzialu dla noworodkow :(
Jedna dziewczyna z którą byłam na wątku lipcówek chyba tam rodziła, z tego co pamiętam było wszystko ok. Ale tam chyba są kryteria przyjęcia, zdrowe ciąże, donoszone, bez komplikacji itp. Musisz sobie na stronie zobaczyć.

reklama
Dziewczyny z Warszawy i okolic. Zamierza ktoras z Was rodzic w szpitalu Praskim. Macie jakies opinie? Zastanawialam sie nad tym szpitalem, ale obawiam sie, ze tam nie ma oddzialu dla noworodkow :(
Ja się zastanawiam [emoji4] moja koleżanka rodziła rok temu . Więc tak ,nie przyjmują poniżej 38 TC , odział jest ,ale nie ma sprzętu dla wcześniaków. Warunki podobno super ,karta dań itd
..ogólnie była zadowolona po za tym ,że trafiła podobno na okropna położna niestety [emoji848] jak będziesz miała ochotę , to pod koniec ciąży możemy umówić się na zwiedzanie bo ja na pewno będę się wybierać [emoji6] ja jeszcze mam na celowniku Wołomin ( bo mój lekarz ) i ewentualnie Bródnowski - ale tam nie znam żadnych opinii.

Ja się zastanawiam [emoji4] moja koleżanka rodziła rok temu . Więc tak ,nie przyjmują poniżej 38 TC , odział jest ,ale nie ma sprzętu dla wcześniaków. Warunki podobno super ,karta dań itd
..ogólnie była zadowolona po za tym ,że trafiła podobno na okropna położna niestety [emoji848] jak będziesz miała ochotę , to pod koniec ciąży możemy umówić się na zwiedzanie bo ja na pewno będę się wybierać [emoji6] ja jeszcze mam na celowniku Wołomin ( bo mój lekarz ) i ewentualnie Bródnowski - ale tam nie znam żadnych opinii.
Dziekuje dziewczyny za opinie :) Rozwazalam tez te dwa pozostale, ktore wymienilas. Do Wolomina mam blisko, ale daleko do tesciow a maz bedzie musial jeszcze odstawic synka do tesciow jak juz zacznie sie cos dziac. Mozna sobie pozwiedziac szpital, mimo ze nie chodzi sie tam do szkoly rodzenia? :)

Maz spelnil moja zachcianke [emoji847]Troche pozna kolacja [emoji4][emoji4]
20180814_215930.jpg

Załączniki

• 20180814_215930.jpg
    20180814_215930.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 276
Czy któraś z tutejszych Warszawianek planuje rodzić na Żelaznej lub IMID?
O żelaznej też ciągle myślę ,ale za każdym razem się wycofywałam z powodu że non stop stamtąd odsyłali kiedyś ..nie mam lekarza z tamtad ani żadnych powiązan [emoji6] jedynie można spróbować " walić w ciemno ". O Imid już dawno nie słyszałam ,żadnych opinii.

reklama
Do góry