Tasza
Fanka BB :)
TakWiecie może czy w czasie L4 nalicza się normalnie urlop? Umowę mam tylko do dnia porodu i nie ukrywam, że ucieszyłby mnie ekwiwalent za urlop
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakWiecie może czy w czasie L4 nalicza się normalnie urlop? Umowę mam tylko do dnia porodu i nie ukrywam, że ucieszyłby mnie ekwiwalent za urlop
Ja mam umowę do listopada a w styczniu dostałam całe 26dni urlopu.a potem w styczniu też mi muszą tak do 10przedluzyc tylkoWiecie może czy w czasie L4 nalicza się normalnie urlop? Umowę mam tylko do dnia porodu i nie ukrywam, że ucieszyłby mnie ekwiwalent za urlop
Doszłam do ładu z tabelką! Uf
na tą chwilę dziewczynki "wygrywają" 14 [QUOTE ]
mam 34 lat a nie 37
Dziecko z Ciebie ciągnie po prostu [emoji6] jedz zdrowo i witaminy,tak jak mówisz.Tak cieszę się, że wszystko ok bo jednak stres był moje wyniki morfologii z miesiąca na miesiąc coraz gorsze... Nie wiem jak to zmienić, biorę witaminy i żelazo, zdrowo się odzywiam, ale nie pomaga.