reklama
reqiem
Fanka BB :)
Trzymaj sie i dawaj znac jak u Ciebie [emoji8]Witam, ja od osoboty w szpitalu. Miałam ostry atak kolki nerkowej [emoji45] nigdy nie przeżyłam takiego bólu, poród mniej boli niż to. 13 godzin intensywnego kłucia po lekach mniej ale nadal bolało. Dostaje antybiotyki bo CRP powdwyzszone. Dużo pisaliście wiec będę miała co robić trzymajcie kciuki bo narazie nerka powiększona i nie wiadomo co z tym robić
Dariana
Cześć Dziewczyny, czy mogę jeszcze do Was dołączyć?
Witaj napisz coś o sobie
Pisałam wam dziewczyny,że mój mały chyba chory! Faktycznie wirus żołądkowy u nas! Mąż wrócił wcześniej z pracy i rzyga mi jak babaw ciąży [emoji28] ale była z nami jego brata dziewczyna i też chora! Także ten ktoś wniósł wirusa na basen!
Oj, to zdrówka
Witam, ja od osoboty w szpitalu. Miałam ostry atak kolki nerkowej [emoji45] nigdy nie przeżyłam takiego bólu, poród mniej boli niż to. 13 godzin intensywnego kłucia po lekach mniej ale nadal bolało. Dostaje antybiotyki bo CRP powdwyzszone. Dużo pisaliście wiec będę miała co robić trzymajcie kciuki bo narazie nerka powiększona i nie wiadomo co z tym robić
Biedna
Oby szybko zaradzili. Zdrówka dla Ciebie
Mam na imię Justyna, to moje druga ciąża, mam już 2-letnią córeczkę. Jutro zaczynam 16 tydzień, termin mam na 29 stycznia 2019. Płci jeszcze nie znam, marzy mi się synek, ale najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe. Ciąża, podobnie jak pierwsza, praktycznie bezobjawowa
Podaje dane do tabelki: Justyna, 24.04, 29.01, ?, 31, pomorskie, córka
Termin kolejnej wizyty mam na 16.08.
violetta.sc
Mam na imię Justyna, to moje druga ciąża, mam już 2-letnią córeczkę. Jutro zaczynam 16 tydzień, termin mam na 29 stycznia 2019. Płci jeszcze nie znam, marzy mi się synek, ale najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe. Ciąża, podobnie jak pierwsza, praktycznie bezobjawowa
Cześć Justyna ale zazdroszczę, że masz ciążę bezobjawową, mnie tak wymęczyło że nie wiem czy moje dziecko nie zostanie jedynakiem [emoji85] teraz w drugim trymestrze dużo lepiej ale dalej mam gorsze dni...szczególnie przy tych upałach:/
sweetdream09
Czesc dziewczyny, rowniez chciaabym do Was dolaczyc :-) Iwona, 35 lat, mieszkam pod.Warszawa. To moja druga ciaza, mam 2-letniego synka. OM 09.04, termin 18.01 (tak mam wpisane w usg, nie wiem czemu polozna w karcie ciazy wpisala mi 14.01. Plci jeszcze niestety nie znam. Kolejna wizyta 30.08, polowkowe 28.08.
sweetdream09
Oczywiscie chcialabym dolaczyc do watku zamknietego
reqiem
Do nowych osób: pamietajcie, że żeby być w watku zamknietym trzena byc AKTYWNYM, a nie biernym uczestkiem, i chcemy stworzyć fajna wspierajaca sie grupe i zamkniety tworzymy, żeby swobodnie sobie rozmawiać, nie beda akceptowalne osoby, ktore tylko czytaja [emoji4] jako jeden z moderatorow czuje sie a obowiazku żeby i tym poinformowac [emoji4] wiec jak ktos deklaruje że chce byc na watku zamknietym to musi być aktywnym [emoji4][emoji4]
reklama
oj tam,oj tam ... i tak jestem zdania ,ze 80 to najlepszy rocznikHahaha...jesteśmy ten sam rocznik [emoji6] tak jak wyżej pisałam też jestem bardziej zmęczona niż w poprzednich ciazach. No i ja to mam wrażenie że u mnie z "piękna i młoda " zostało tylko "i" [emoji23]