reklama
Camilla29love
Fanka BB :)
Na temat laktatorów już było [emoji6]Ja wśród znajomych słyszałam dużo pozytywnych opinii o laktatorze Avent no i podobno dobry jest też laktator z Aliexpress nad którym się zastanawiam [emoji846]Ja się jeszcze wstrzymuje tylko dlatego ze u mnie ta płeć nie jest na 100% a jak się zmieni na chłopca właśnie szukam na olx podgrzewacza i zamierzam kupic dziewczyny jakieś opinie na temat podgrzewaczy?
I temat laktator jaki polecacie i nie za miliony
Jeżeli chodzi o podgrzewacz to ja akurat dostanę od siostry, ale już nie pamiętam jakiej firmy miała [emoji5]
AniaWaa
Załączniki
Znalazłam taki za 15 zł . co myślicie ?
Zobacz załącznik 885365
Ja właśnie znalazłam lovi za 20 zł i biore
Ten tez dobra cena i cały zestaw
Na temat laktatorów już było [emoji6]Ja wśród znajomych słyszałam dużo pozytywnych opinii o laktatorze Avent no i podobno dobry jest też laktator z Aliexpress nad którym się zastanawiam [emoji846]
Jeżeli chodzi o podgrzewacz to ja akurat dostanę od siostry, ale już nie pamiętam jakiej firmy miała [emoji5]
A masz jakieś zdjęcie tego z alli ?
AniaWaa
Też bym wzięła . nie chcę kupować później wszystkiego na ostatnią chwilęJa właśnie znalazłam lovi za 20 zł i biore
Ten tez dobra cena i cały zestaw
Camilla29love
[emoji846][emoji846][emoji846]A masz jakieś zdjęcie tego z alli ?
Załączniki
Veronika_k
Nakładki na laktrator można w aptece kupić nowe. Bynajmniej tak w De. Albo na stronie internetowej. Ja mam po Leonie Avent ale nie elektryczny. Elektryczne Avent są też ale mega drogie. Medela też dobra firma. Podgrzewacz mam Bauer czy coś takiego. W media expert mąż kupił. Używałam bo mały jak nieraz nie wypił mleka to zostawiałam w podgrzewaczu. Można 3 godz o mleku modyfikowanym mowa. Za to ja odciągałam pokarm i odmrazalam w lodówce a później w podgrzewaczu podgrzewam. Albo w ciepłej wodzie. Inaczej mleka matki nie wolno podgrzewać bo traci właściwości spożywcze. Szymek jak był mały to miałam odciagacz z Nuk i też był spoko. Ale dziewczyny nie wiem jak się prawdziwą elektryczne ściągacze. Ja zawsze używałam ręcznego. Na początku odciąganie mleka boli. Ja miałam taki nawał,że tylko raz nadusiłam pompkę i samo leciało. Zaś jak już zleciało to pompowałam [emoji2] mąż zastanawial się nad kupnem elektrycznego na dwa cyce od razu bo jak się ściąga z jednego to automatycznie leci mleko z drugiego [emoji1] także jak będę miała znowu taki nawał to chyba kupimy na dwa cycki od razu ale nie koniecznie elektyczny. A i nie zapomnijcie,że odciąganie powoduje produkcję mleka czego ja chciałam [emoji4] bo chciałam jak najdłużej karmić.
reklama
reqiem
Wiem, że to głupie, ale nie wstydze sie rodzić przy meżu, korzytac przy nim z toalety i robic wiele innych intymnych rzeczy, ale ściagać mleka z cycka chyba bede sie wstydziła [emoji23][emoji23] jeszcze tak na dwa, jak krówka przy dojeniu [emoji23] ja nie jestem w żaden sposób obrzydliwa, nie ruszają mnie wydoki krwi itp, ale to odciąganie mleka mnie przeraża. Mam nadzieje, że to przejdzie..