Camilla29love
Fanka BB :)
Śliczny [emoji7]A jaki zgraniutki[emoji3]To i ja się pochwale swoim brzuszyskiem [emoji4] 17t [emoji64]Zobacz załącznik 885339
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny [emoji7]A jaki zgraniutki[emoji3]To i ja się pochwale swoim brzuszyskiem [emoji4] 17t [emoji64]Zobacz załącznik 885339
Może masz trochę stan zapalny. Ale nie wielki. Lekarz pewnie coś poradzi pij dużo wody z cytryna, trzeba zskwasic bo odczyn pH masz zasadowy a wtedy łatwo się bakterie namnazaja. Ja dziś robię analizę moczu bo w zeszłym tygodniu wyszły mi bakterie ale lekarz nic na to nie powiedział. Wolę powtórzyć. Jak znowu będą to pójdę na wizytę .Do tej pory miałam wszystko super w normach...Zobacz załącznik 885338
Ja też jeszcze nie czuję ruchów[emoji20] Ale to chyba dlatego, że jeszcze przed ciąża miałam oponkę na brzuchu[emoji6] to chyba będę musiała dłużej poczekać.
Ja nie poszłam na pogrzeb ze względu na mdłości plus upał. Jeśli nie bliska osoba odpuść sobieJak wstałam miałam taka sama myśl zaraz się zabieram za prasowanie bo tem mam mega zaległości prze te upały ;(
Jeszcze dzisiaj ide na pogrzeb...
Apropo pogrzebu słyszałyście opinie ze ciazy się nie powinno chodzic ?
Jakaś infekcja moczowa pewniak da Ci jakiś urosept czy coś podobnego[emoji6]nie są takie złe wyniki.jedynie co to leukocytów się można czepicDo tej pory miałam wszystko super w normach...Zobacz załącznik 885338
Ja nie poszłam na pogrzeb ze względu na mdłości plus upał. Jeśli nie bliska osoba odpuść sobie
Cały czas oglądam wózki i inne rzeczy dla małej . jaka szkoda , że muszę jeszcze poczekać. Takie śliczne to wszystko [emoji173]
Podobno z aventu są dobre i niezbyt drogie tylko że nie jest elektryczny znajome używały i chwalił sobie podgrzewacz fajna sprawa, też chyba poszukamJa się jeszcze wstrzymuje tylko dlatego ze u mnie ta płeć nie jest na 100% a jak się zmieni na chłopca właśnie szukam na olx podgrzewacza i zamierzam kupic dziewczyny jakieś opinie na temat podgrzewaczy?
I temat laktator jaki polecacie i nie za miliony
Tak będzie [emoji23] ale pierwszy ruch to mega radość [emoji7]Haha a za trzy miesiace bedziemy nazekac "jejku dziewczyny, jak mnie skopał po żebrach, cala noc sie kręcił i spać nie mogłam, jestem wykończona" [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Kochana nic się nie martw. Ja dziś pierwszy raz poczułam a mam 18+2 Tc. U każdego inaczej. Doczekasz się i Ty [emoji6]Ja też jeszcze nie czuję ruchów Ale to chyba dlatego, że jeszcze przed ciąża miałam oponkę na brzuchu to chyba będę musiała dłużej poczekać.
Śliczny brzuszek [emoji7]To i ja się pochwale swoim brzuszyskiem [emoji4] 17t [emoji64]Zobacz załącznik 885339
Ta opinia że w ciąży nie chodzi się na pogrzeby dotyczy tego że nie wolno w ciąży się denerwować po prostu. Ale jeśli wiesz ze nie będziesz bardzo przeżywać i dobrze się czujesz to ja bym na Twoim miejscu pewnie poszła jak to ktoś bliski dla twojego M. Tym bardziej że dziś tak jak mówisz jest trochę chłodniej to się nie przegrzejesz. Ja byłam na pogrzebie jak byłam w 9 tygodniu i nic mi nie jest [emoji6]Nie bliska dla mnie ale dla męża dość bliska rodzina. Ogólnie się dobrze czuje dzisiaj chłodniej wiec póki co się wybieram. Szwagierka jest w 9 miesiacu ciazy i tez się wybiera