reklama
alla31
Fanka BB :)
Też mialam gryka kokos i to były najlepsze [emoji4] teraz słyszę że silikonowe ...To teraz pytanie do mam młodszych dzieci jaki materacyk, 13 lat temu na topie był gryka-kokos teraz pisza o robakach w tych materacach. Jakie są teraz polecane?
Veronika_k
My kupowaliśmy Leonowi łóżeczko w IKEA materac jest piankowy.
alla31
Miałam taką samą karuzelke z pilotem 11 lat temu i teraz też ja chcę [emoji6][emoji4]mój synek się bardzo przy niej uspokajał .Oto właśnie Leona spankoZobacz załącznik 884294
reqiem
Kupiliśmy taką wypasioną mojemu siostrzeńcowi z pół roku temu, z projektorem i dźwiękami natury i szumami właśnie. Liczę, że ten prezent do nas wróci hehehehMiałam taką samą karuzelke z pilotem 11 lat temu i teraz też ja chcę [emoji6][emoji4]mój synek się bardzo przy niej uspokajał .
Ostatnia edycja:
Ja bym na Twoim miejscu kupiła wszystko osobno, bo ten materac to chyba najsłabszy z możliwych..Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE OLA+MATERAC+POŚCIEL 14ELEMENTÓW
Dziewczyny co myślicie o takim zestawie?
Rok temu kupowałam synkowi materac i ile go wybierałam..ile czytałam.. żeby miał odpowiednią cyrkulację powietrza, był antybakteryjny i inne cuda.. wydalam ponad 250zl na taki 70x140 a dosłownie po kilku miesiącach dostał większe łózko [emoji23]
asiaxkk
reklama