reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Łóżeczko jak łóżeczko ,ale rzeczywiście dobra cena za taki duży komplet [emoji4] tylko z drugiej strony zastanów się czy to wszystko co będzie potrzebne..ja też miałam i te ochraniacze i zmiany pościeli ..tak naprawdę to do łóżeczka potrzebny jest dobry materac , prześcieradło na gumkę i kocyk / kołderka i poszewka na to . Im mniej tym lepiej .
Dlatego nie szukam zestawu z jakimiś baldachimami itp bo tego nie użyje. Tu wydaje mi się że jest takie minimum bo rożek też będę kupować. Gratisy to akurat mało ważne [emoji6]

18t2d to chyba nie tak późno, myślałam że jeszcze długo długo. Te ruchy są bardzo delikatne i generalnie czuje jak leżę.
Nie no generalnie najczęściej kobiety odczuwają około 20 tygodna dopiero . Ja zawsze czułam już jakos w 16 TC więc bardzo wcześnie, a w tej ciąży jutro zaczynam 18-sty ,dziś równo 17 tygodni skończonych .One są takie że trzeba się wsłuchać i leżąc Właśnie najlepiej na wznak

Nie no generalnie najczęściej kobiety odczuwają około 20 tygodna dopiero . Ja zawsze czułam już jakos w 16 TC więc bardzo wcześnie, a w tej ciąży jutro zaczynam 18-sty ,dziś równo 17 tygodni skończonych .One są takie że trzeba się wsłuchać i leżąc Właśnie najlepiej na wznak
Właśnie sprawdzałem tabelkę mamy termin dzień po dniu a @Dariana jestes killka dni po nas więc też się za chwilę doczekasz.

Ja Leona od małego mam tylko na małej płaskiej podusi. Teraz lata po całym łóżeczku i nie śpi głową na poduszce tylko nogami [emoji2] lepiej jak dziecko śpi płask tyo. Jak Leon miał 4 albo 5 macy to też kupiłam zestaw minky. Płaska podusia i cienka kołderka. Chociaż po Szymie miałam 2 komplety,3 dała teściowa to i tak nie używam tylko ten z minky i spiworek. Jeden cieplejszy,jeden cieńciejszy. Jak zacznie się dziecko odkrywać to są mega praktyczne. Ochraniaczy na łóżeczko nie używam. Teraz aktualnie nic w łóżeczku prócz pieluszki do której się przytula.

Oto właśnie Leona spanko
1533228548846.jpg

Załączniki

• 1533228548846.jpg
    1533228548846.jpg
    585,8 KB · Wyświetleń: 192
reklama
Dziewczyny a tak w ogóle to ochraniacze na łóżeczka są niby po to aby dziecko nie obijało sobie główki.co jest kompletna bzdurą bo noworodek tylko leży. A tak naprawdę to istnieje większe ryzyko uduszenia. Leon już ma przeszło rok i raz tak włożył nogę między szczebelki,że wolałam w nocy męża bo nie mogłam sama dać rady. Mimo to i tak nie założę ochraniaczy.

Do góry