reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
To teraz pytanie do mam młodszych dzieci jaki materacyk, 13 lat temu na topie był gryka-kokos teraz pisza o robakach w tych materacach. Jakie są teraz polecane?

Miałam taką samą karuzelke z pilotem 11 lat temu i teraz też ja chcę [emoji6][emoji4]mój synek się bardzo przy niej uspokajał .
Kupiliśmy taką wypasioną mojemu siostrzeńcowi z pół roku temu, z projektorem i dźwiękami natury i szumami właśnie. Liczę, że ten prezent do nas wróci heheheh :p

Ostatnia edycja:
Ja bym na Twoim miejscu kupiła wszystko osobno, bo ten materac to chyba najsłabszy z możliwych..

Rok temu kupowałam synkowi materac i ile go wybierałam..ile czytałam.. żeby miał odpowiednią cyrkulację powietrza, był antybakteryjny i inne cuda.. wydalam ponad 250zl na taki 70x140 a dosłownie po kilku miesiącach dostał większe łózko [emoji23]

To ja się pochwale dzisiejszymi zakupami z pepco - wszystko w śmiesznych cenach

IMG_2691.JPG
IMG_2692.JPG

Teraz najlepsze, nie wiem jaka to płeć, ale stwierdziłam, że lepiej dziewczynka na niebiesko niż chłopak na różowo [emoji16]

Załączniki

• IMG_2691.JPG
    IMG_2691.JPG
    276 KB · Wyświetleń: 183
  • IMG_2692.JPG
    IMG_2692.JPG
    321,8 KB · Wyświetleń: 193
reklama
Do góry