Ja też już czekałem, tu dziewczyny pisały że czuja a ja nic i tak wczoraj poczułam. Jeszcze chwila i Ty też poczujesz.Zazdroszczę :-) nie mogę się tego doczekać [emoji173]
reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Ja też od kilku dni czuję [emoji4]
To tak jak ja.No zwłaszcza,że mi lekarz powiedział że teraz późno będę czuła bo.mam łożysko na przedniej ścianie ..chłopców czułam wcześniej .
alla31
A masz takie wrażenie że masz ja po jednej stronie bardziej czy wszędzie ? Bo.mi się ciągle wydaje ,że ona siedzi z lewej strony .Ja też już czekałem, tu dziewczyny pisały że czuja a ja nic i tak wczoraj poczułam. Jeszcze chwila i Ty też poczujesz.
Kokoszka356
Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE OLA+MATERAC+POŚCIEL 14ELEMENTÓW
Dziewczyny co myślicie o takim zestawie?
justys0702
Ja tez biore femibion i płace za niego 40zl.Asia Femibion to chyba jest najdroższy. Ja biorę od samego początku. Najpierw 1 a teraz 2 bo Dha.
Ja mam po prawej, od początku ta prawa strona bardziej wypełniona była.A masz takie wrażenie że masz ja po jednej stronie bardziej czy wszędzie ? Bo.mi się ciągle wydaje ,że ona siedzi z lewej strony .
Tak się zastanawiałem czy tam się dobrze ułożyła bo mam tylozgiecie, ale myślę że skoro lekarz nic nie mówił to jest ok. Nie pamiętam jak było z chłopcami.
alla31
No to tak jak u mnie lewa , właśnie " wypełnieniona" :-)Ja mam po prawej, od początku ta prawa strona bardziej wypełniona była.
Tak się zastanawiałem czy tam się dobrze ułożyła bo mam tylozgiecie, ale myślę że skoro lekarz nic nie mówił to jest ok. Nie pamiętam jak było z chłopcami.
reklama
alla31
Łóżeczko jak łóżeczko ,ale rzeczywiście dobra cena za taki duży komplet [emoji4] tylko z drugiej strony zastanów się czy to wszystko co będzie potrzebne..ja też miałam i te ochraniacze i zmiany pościeli ..tak naprawdę to do łóżeczka potrzebny jest dobry materac , prześcieradło na gumkę i kocyk / kołderka i poszewka na to . Im mniej tym lepiej .Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE OLA+MATERAC+POŚCIEL 14ELEMENTÓW